Moroso

Moroso

Design meubels met een optimaal zitcomfort

Sinds 1952 ontwerpt de Italiaanse fabrikant Moroso allerhande design meubels: sofa’s, fauteuils, armstoelen en ook accessoires. Het doet dat samen met bekende ontwerpers waaronder Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita en Patricia Urquiola. Moroso draagt kwaliteit zeer hoog in het vaandel en was dan ook de eerste fabrikant van gestoffeerde design meubelen die een ISO 9000/9001 certificaat (voor firma management, design, productie en customer service) in ontvangst mocht nemen.

 

Design meubels hebben twee functies

 

De designers verplaatsen zich in de huid van de eindgebruiker en leren hun leefstijlen en gewoonten kennen. Dat is altijd het uitgangspunt geweest bij de ontwerpen van Moroso. Een woonkamer wordt opgevat als een plaats die je openstelt voor andere mensen om zo je gastvrijheid te tonen. Maar het is evengoed een kamer waar je tot rust komt en kan nadenken. En design meubels moeten ten dienste staan van die twee doeleinden.

 

Design meubelen van topkwaliteit

 

Termen als feedback, design, respect voor de natuur en wereldwijde kwaliteit zijn voor Moroso geen loze begrippen maar drijfveren. Die worden doorheen het volledige productieproces gebruikt en in de meubelonderdelen verweven. Design meubels die tegelijkertijd functioneel zijn en er erg mooi uitzien, zijn het resultaat. Moroso staat voor topkwaliteit in mooie, kleurrijke vormen met een ultiem zitcomfort.

 

Duurzame materialen

 

Het Italiaanse merk legt een directe relatie tussen kwaliteit en de omgeving. Om die reden werkt het team van Moroso volgens een milieuvriendelijk, niet-vervuilend productieproces en met natuurlijk zo veel mogelijk recycleerbare materialen. Duurzaamheid is dus een aspect dat hoe langer hoe meer op de voorgrond komt binnen de bedrijfsstrategie van Moroso.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom