Muller Van Severen Valerie Objects

Designduo Muller Van Severen en het jonge label Valerie Objects slaan de handen in elkaar. Hun samenwerking maakt de prachtige meubels van Fien Muller en Hannes Van Severen breder beschikbaar. Waarom wij daar blij mee zijn, zie je hieronder.

Fotografe Fien Muller en beeldhouwer Hannes Van Severen stelden hun eerste ontwerpen voor in Galerie Valerie Traan in 2011. Wat aanvankelijk een plezante uitstap was voor het artistieke duo, groeide uit tot een volwaardige en internationaal gewaardeerde collectie ‘meubelwerken’. Vandaag vind je hun ontwerpen in belangrijke galerijen en musea in België en in Londen, Berlijn, Milaan, Parijs en New York. Kenmerkend is de combinatie van minimalistisch metaal, warme kleuren en natuurlijke afwerkingsmaterialen.

Muller Van Severen breder toegankelijk dankzij Valerie Objects

Voor haar eigen label Valerie Objects werkte Veerle Wenes van de Antwerpse galerie Valerie Traan samen met Axel Van Den Bossche en Frank Lambert van designstudio Serax. Bij de lancering stelde ze zes besteksets voor die ontworpen werden door zes internationale designers, waaronder Muller Van Severen.

De band tussen Valerie Objects en Muller Van Severen wordt nu verder aangehaald. Een brede selectie van de meubels van het gelauwerde duo wordt onderdeel van het jonge label, dat de meubels zal produceren, stockeren en commercialiseren. Zo worden ze toegankelijker voor een breder publiek, onder meer in onze Master showroom.

Muller Van Severen mocht onlangs nog de Champagne Award 2017 voor België in ontvangst nemen. De vertegenwoordigers van de bekende Franse regio vonden heel wat waarden die het designerduo deelt met de mousserende wijn, waaronder het tonen van creativiteit, het continu streven naar uitmuntendheid en een sprankelende persoonlijkheid. Niet de afzonderlijke kwaliteiten van de ingrediënten, wel de harmonie van het geheel is belangrijk.

Muller Van Severen / Valerie Objects

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.