Een prachtige schaal op je commode, een originele kapstok in de gang of een opbergmand die niemand anders heeft. Niks leuker dan je interieur leven te geven door het aan te kleden met design accessoires. Binnenkort vind je een uitgebreid assortiment in de gloednieuwe Master shop in onze showroom!

Tijdens het weekend van 29 en 30 oktober opent in onze showroom de Master Shop, een combinatie van een gift shop, een documentatiecentrum en een inspiratiehoek. Je kunt er snuisteren tussen de leukste, mooiste en interessantste design accessoires.

Accessoires zijn immers de perfecte manier om je eigen stempel op je interieur te drukken. Ze zijn dan ook onmisbaar in een moderne woning, discreet aanwezig of net prominent in het oog springend. Accessoires maken van een huis een thuis. Ze zijn bovendien niet alleen mooi maar ook functioneel.

 

Van vazen tot vuilnisbakken

Ook voor jou is er een accessoire te vinden dat je hart zal stelen: dienbladen, schalen, vazen, wandklokken, kussens, kapstokken, schilderijen, vuilnisbakken, zitzakken, karaffen, theelichthoudertjes… Snuisteren tussen de accessoires wordt helemaal gezellig in onze gloednieuwe Master Shop. De design items die je hier vindt, hoeven niet veel te kosten en zullen jou en je gasten toch een leven lang plezier verschaffen!

Bekijk hieronder alvast enkele items uit de Master Shop en breng ons een bezoek op zaterdag 29 en zondag 30 oktober om onze favoriete design accessoires zelf te ontdekken!

 

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

Master Shop ook Online

U kunt alle items uit onze gloednieuwe Master Shop vanaf nu ook online bestellen.En wat u vandaag bestelt, krijgt u overmorgen bij u thuis geleverd.