Het Antwerpse Serax bestaat al meer dan dertig jaar en zet zich steeds steviger op de Belgische designkaart. Voor hun nieuwste producten, die je ook vindt in onze Master showroom, gingen ze in zee met Vlaamse ontwerpers Vincent Van Duysen en Bea Mombaerts.

Outdoorstoelen van Vincent Van Duysen

+
+

August is een voormalig Augustinessenklooster in Antwerpen dat een luxueuze make-over tot hotel, bar, restaurant, wellness en shop onderging. Besloten tuinen verbinden de vijf gebouwen en zorgen voor nog meer rust. Voor het terras ontwierp Vincent Van Duysen een reeks minimalistische August-stoelen.

“Ze hebben de archetypische vormen gekregen van het klooster dat hen inspireerde”, aldus Van Duysen. “Uitgekleed tot de essentie maar met hedendaagse proporties. Het aluminium met poedercoating is weerbestendig, zodat de stoelen zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.” Naast de stoelen staan ook de loungestoelen en de tafels uit de collectie in onze showroom.

EXTRA TIP: de bar en het restaurant van August staan onder leiding van sterrenchef Nick Bril, eerder aan de slag bij The Jane. De bar sluit enkel op vrijdag de deuren, het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Volledige collectie van Bea Mombaers

+
+
+
+

Van bestek over ijsemmers en lampen tot meubilair, Bea Mombaers ontwierp een volledige collectie voor Serax. De West-Vlaamse is al sinds haar kindertijd gefascineerd door bijzondere vondsten en unieke objecten. Die brengt ze vandaag samen in haar winkel en bed&breakfast in Knokke. In onze showroom vind je een uitgebreide opstelling van haar loungezetels en ronde salontafels. Die zijn ook uitstekend geschikt voor outdoorgebruik. Bovendien worden ze, net als alle andere producten van Serax, steeds ambachtelijk vervaardigd, volgens het ontwerp en de filosofie van de designer.

EXTRA TIP: fan van Bea? In onze Master Shop ontdek je een selectie van door haar ontworpen lederwaren, waaronder handtassen.

Bekijk hier enkele accessoires uit het Serax assortiment

Realisatie: thuis op vakantie

Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met jonge kinderen, vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar over. Master interieurarchitecte Isabelle Vetters leidt ons rond.