Hay, Pastoe

Op de beurs in Milaan konden verschillende design merken ons naar hun stand lokken met prachtige ontwerpen. De nieuwigheden van het Deense Hay en het Nederlandse Pastoe zijn ondertussen ook in onze showroom te bewonderen.

Hay

Het Deense design merk Hay werd opgericht in 2002 maar wist op die betrekkelijk korte tijd een stevige reputatie te vestigen. In hun assortiment vind je zowel accessoires als meubilair terug.

Wij vielen als een blok voor het zitcomfort van de nieuwe Mags sofa. De aantrekkingskracht van de hangende en staande kastjes en commodes valt nog meer op wanneer je ze ziet hangen in onze showroom.

Binnenkort komt ook nog de nieuwe Palissade outdoor collectie van Hay binnen. Hou onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Hay galerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

Pastoe

Het Nederlandse Pastoe bestaat honderd jaar maar blijft gelukkig niet hangen in dat weliswaar prachtige verleden. Een nieuwe fabriek met nieuwe machines betekent voor de klanten nog meer keuze uit nog meer afwerkingen, kleuren en modellen.

Art director Joost van der Vecht maakt een selectie van zijn favoriete kastjes met een eigen touch. De eerste drie zijn Vision & Boxes, Frame en Landscape.

Vision & Boxes werd ook onder handen genomen door Jantine Vaartjes en Vivian Hoebe, beter bekend als April & May. Voor hun donkerdere versie van de populaire kastjes van Pastoe lieten ze zich inspireren door de herfst en de winter.

Verder kwamen er recent verschillende tafels, zitbanken, stoelen en krukken van Pastoe binnen. Ontdek ze op de foto’s hieronder of in onze showroom!

Pastoe galerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.