Tijdens de voorjaarsbeurzen in Keulen en Milaan stelde het Belgische Jori haar nieuwe collectie voor. Die kon op heel wat bijval rekenen. Dankzij de online configurator pas je de Jori-meubelen nu ook aan aan je eigen interieur.

Jori lanceerde haar voorjaarscollectie aan de hand van drie ontwerpen: de revolutionaire Daydreamer, de melodieuze Fuga en ‘leading lady’ Sophia. Ronde vormen en comfort staan centraal.

  • De Daydreamer is voor Jori de eerste van een nieuwe generatie ligstoelen. Die bieden je het ultieme comfort en de perfecte steun om te relaxen na een dag vol uitdagingen. Met zijn gebogen oppervlakken en vormen is deze stoel een ode aan het gezellige nest. De Frankfurter Allgemeine Zeitung noemde de Daydreamer een van de zeven te ontdekken nieuwigheden in Keulen.
  • De Fuga nodigt je uit tot lange gesprekken of een goede babbel. Zo voegt deze combinatie van fauteuil en poef kleur en muziek toe aan je interieur. De Fuga werd getekend door Frans Schrofer.
  • De ‘leading lady’ van de nieuwe collectie van Jori is Sophia. Het ontwerp van Cuno Frommherz is als een veilige haven in de woonkamer met dat tikje toegevoegde vrouwelijke elegantie.

Jori configurator

Met het innovatieve zitcomfort, de tijdloze stijl en de gewaarborgde kwaliteit zet de nieuwe collectie de standaardwaarden van Jori verder. West-Vlaming Juan Jorion begon in 1963 met de productie van Belgisch meubilair. Dat Jori op maat van haar klanten werkt, mag heel letterlijk genomen worden. Zo stel je dankzij de Configurator je eigen fauteuil of zetel samen zodat hij perfect in je interieur past. Pas kleuren, materialen, elementen en opties aan naar jouw voorkeur en toon ons het resultaat. Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte meubel.

Bekijk in deze realisatie hoe we de designs van Jori toepassen

Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten

De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos geheel met zachte kleuraccenten.