Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 november kun je een exclusieve blik werpen in onze nieuwe ateliers en magazijnen. Vlak in de buurt vind je de uitgebreide slaapstudio, met bedden en matrassen die een heerlijke nachtrust garanderen.

Het perfecte interieur zorgt er voor dat thuiskomen gelijk staat aan ontspannen. Belangrijk in bijvoorbeeld de woonkamer of de eetkamer maar vooral in de slaapkamer. Slaap is een levensnoodzakelijk biologisch herstelproces. Wie te weinig slaapt, krijgt problemen met concentratie en geheugen en heeft een verminderde gevoeligheid voor het ‘gelukshormoon’ serotonine.

De inrichting van een slaapkamer kan dan ook niet onderschat worden. Master Meubel begrijpt het belang ervan en breidde recent haar slaapstudio, achteraan de showroom, uit dankzij de nieuwbouw. Je kunt er matrassen uittesten en ontdekt er kwaliteit van eigen bodem (Nox), (Auping), Zwitserse degelijkheid (Swissflex) en zelfs technologische hoogstandjes zoals pionierende lattenbodems (Lattoflex) en matrassen met traagschuim (Tempur) of gel (Technogel).

Specialisten, acties en opendeurdagen

In de Master slaapstudio heb je keuze uit onder meer boxsprings, slaapsystemen, lattenbodems, matrassen en zelfs opklapbare bedden. Geen idee wat het beste bij je past? Laat er zeker je slaap niet voor maar vraag advies aan onze specialisten over het uitgebreide aanbod. Het testen van je nieuwe aankoop is nog nooit zo ontspannend geweest!

Een goede nachtrust is elke euro waard die je er aan besteedt. Maar er lopen ook vaak interessante acties voor bedden en matrassen. Zo geeft Auping nog tot en met 30 november 2019 verrassende voordelen op een deel van haar gamma. Je vindt alle acties verzameld op deze pagina.

Tijdens het opendeurweekend van zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 krijg je toegang tot onze nieuwbouw, waar onder meer onze ateliers en ons magazijn voortaan gevestigd zijn. De ideale gelegenheid om ook even een kijkje te nemen in onze uitgebreide Master slaapstudio. Volg ons op Facebook om op de hoogte te beleven van onze evenementen.

Vind hier meer inspiratie


Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen
Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw


5 herfsttips uit de Master Shop
De school is opnieuw begonnen, de avonden vallen vroeger en vanuit de keuken waaien de dampen van stevige soepen je tegemoet. Met deze vijf accessoires uit de Master Shop maak je de komende herfst


Elegante erfstukken en modern maatwerk in een herenhuis
Het interieur van een herenhuis dat al vier generaties in dezelfde familie zit inrichten met een hedendaagse knipoog? Het hoeft geen heiligschennis te zijn. Dat bewijst deze realisatie