De meubelbeurs in Milaan, de grootste ter wereld, is de ideale plek om nieuwe trends en producten op te pikken. Ontdek hier de hoogtepunten van het Master team, waarvan je er ongetwijfeld binnenkort ook in onze showroom gaat vinden.

Nieuwe boekenrekken van Cassina en DePadova

De showroom van Cassina werd speciaal voor deze beurs opnieuw ingericht. Eyecatchers hier waren de diepere versie van de klassieke Maralunga fauteuil in cognackleur, een heruitgave van de Feltri stoel van Gaetano Pesce en de uitbreiding van de Infinito boekenkast. Dankzij de samenwerking met de Deense MA/U Studio, die een jaar geleden in Milaan werd voorgesteld, kon ook DePadova een nieuw boekenrek presenteren.

Heruitgaves van B&B Italia, Knoll en Minotti

Het hele Master team was enthousiast over de heruitgave van de prachtige Alanda koffietafel van B&B Italia. De vorig jaar overleden Paolo Piva gebruikte een stalen kader gebaseerd op driehoeken ter ondersteuning van het glazen blad. Een andere klassieker die opnieuw beschikbaar is, is de iconische Butterfly Chair. Die werd slechts drie jaar geproduceerd door Knoll maar wel talloze malen gekopieerd door anderen.

Op de stand van Minotti sprong de Prince in het oog, een fauteuil met vormen uit de jaren vijftig maar materialen en technieken van vandaag. De gebogen blauwe sofa werd effectief ontworpen in de jaren vijftig door Gigi Radice en nu heruitgebracht door Minotti.

Binnen en buiten met Arper, Extremis en Classicon

De Arper Cila stoel van Lievore Altherr is perfect om te gebruiken in een cafetaria, bar of restaurant. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Virus van het Belgische Extremis, een stapelbare combinatie van tafel en twee zitjes. Op de stand van Classicon konden de geweven Aërias Lounge Chair en de nieuwe ronde Cypris spiegel ons verrassen.

Marmer bij Porro en MDF Italia

Het populaire Load It kastenprogramma van Porro is uitgebreid met een nieuwe lambrisering en een nieuwe top van prachtig Sahara Marble. Nog bij Porro ontdekten we ook extra elementen in de Modern-collectie, waar nu nog meer mogelijkheden zijn wat boxen, tops en pootjes betreft. MDF Italia gebruikte dan weer verpulverd marmer voor de opvallende top van de Tense Material tafel. Vorig jaar waren we nog helemaal weg van The Pack, dit jaar wist Edra onze aandacht te trekken met het nieuwe Standard bed met verstelbare rug.

Benieuwd naar de nieuwigheden uit Milaan?

Hou onze Facebookpagina in de gaten om te weten wanneer je ze ook in onze showroom kunt bewonderen.