Master Meubel is zoveel meer dan een ‘meubelwinkel’. Om de persoonlijke wensen van elke klant in te lossen, hebben we een uitgebreide serviceverlening, met naast de meubelwinkel ook een eigen meubelmakerij, een spuiterij en een stoffeerderij. Rita Vanwesemael, het creatieve brein achter ons atelier voor raamdecoratie op maat, vertelt er ons alles over.

“Vroeger zag je alleen rechte ramen in interieurs, vandaag zijn er allerlei vormen, materialen en stijlen. Het is dan ook een uitdaging om bij elke nieuwe opdracht de perfecte oplossing te vinden. Ik beleef veel plezier aan mijn job. Het draait allemaal om creatief zijn, mezelf uitdagen en mooie oplossingen vinden. Ik ben een beetje een controlefreak. Alles moet precies, tot op de millimeter correct zijn. Ik ben ook een beetje veranderd sinds ik raamdecoratie maak: als ik ergens binnenkom, zie ik meteen of het mijn precisiewerk is dat er hangt!”

“De interieurarchitecten van Master Meubel stellen hun klanten verschillende oplossingen en stoffen uit onze portfolio voor. Meestal doen ze zelf de opmetingen bij de klant thuis maar als een opdracht erg ingewikkeld is, word ik gevraagd om dat zelf te doen. Klanten kunnen ook tijdens een bezoek aan het atelier zien wat er allemaal mogelijk is of met mij overleggen. Dat contact met de klanten is iets waar ik erg van hou. Het is altijd zo leuk om achteraf nog iets te horen van tevreden klanten!”

Offerte op maat

Na het opnemen van de maten bij u thuis kunt u kiezen uit een groot aanbod stoffenmerken in verschillende prijsklasses. De twee populairste merken in ons assortiment met raamdecoratie zijn Silent Gliss en COPA Home maar ook andere merken kunnen u verrassen.

Uiteraard vragen gordijnen en raambekleding bij iedereen een andere aanpak. Onze interieurarchitecten komen dan ook graag bij u thuis langs voor opmetingen en een offerte op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor het maken van een afspraak!

KLIK HIER VOOR EEN OFFERTE OP MAAT.