13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

De coronamaatregelen verhinderden ons nog steeds om ons traditioneel feestelijk outdoor weekend te organiseren. Dat betekent uiteraard niet dat er geen reden is om zaterdag 13 en zondag 14 maart onze toonzaal te bezoeken. Integendeel zelfs, wij vonden vier verrukkelijke voordelen!

Richt samen met ons je tuin of terras in

Master Meubel is zoveel meer dan een meubelwinkel. We helpen je vrijblijvend met de inrichting van je tuin of terras. Buiten zou immers een verlengde van binnen moeten zijn. Denk daarbij niet alleen aan meubilair maar ook aankleding zoals tapijten, bloempotten en verlichting. Wil je het uitgebreider? Contacteer ons voor een digitale afspraak of een coronaproof plaatsbezoek.

Vandaag gekozen, morgen bij jou

Wees er als eerste bij en sla een showroommodel aan de haak! Zo hebben we heel wat verschillende outdoorstoelen op stock. Die zijn meteen leverbaar of afhaalbaar, in onze toonzaal of onze afhaalkluis. Verliefd geworden op een product uit een nieuwe collectie? Producten van Extremis kunnen al op 4 à 6 weken geleverd worden. Bij andere fabrikanten duurt het allicht iets langer. Maar we zorgen er voor dat je ruim voor de zomer kunt genieten van je aankoop!

Ontdek de nieuwste collecties

Onze geheime tip voor deze zomer? Cassina en Rodolfo Dordoni bezorgen je een instant vakantiegevoel met hun nieuwigheden. De Dine Out collectie bestaat uit stapelbare stoelen, een eettafel en bijzettafels in drie groottes. Comfortabel, uitnodigend en gesofisticeerd. Stranden uit de jaren vijftig inspireerden dan weer de modulaire Sail Out sofa met verstelbare leuningen en bijhorende zijtafel.

+
+
Sofa by Bea Mombaers

Een enorm uitgebreid assortiment

Ga je voor buitenmeubilair van Extremis of Serax, ontworpen in België? Haal je zuiderse mobili da esterno van bijvoorbeeld Minotti of Kristalia in je tuin? Of weet de American cool van Knoll je volledig te overtuigen? In onze showroom vind je outdoor meubelen uit alle windrichtingen.

Laat je verder inspireren


Realisatie: een appartement dat gezien mag worden
Minder energiekosten, een lagere aankoopprijs, minder open ruimte die in beslag wordt genomen: compact wonen is de toekomst. Dit appartement geeft je de ideale blauwdruk hoe je het meeste haalt uit


Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur
In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige


Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers
Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne

outdoor furniture

Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door
Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.