Tot en met zondag 15 september geven we korting op outdoormeubilair van onder meer Extremis, HAY en MDF Italia. Ontdek de stukken hier en in onze showroom!

Met outdoormeubilair is het zoals met paaseieren: altijd even lekker maar nadien wel flink goedkoper. Nu de zomer op haar einde loopt, staat er nog een beetje outdoormeubilair in onze showroom. Dat moet binnenkort plaats ruimen voor onze nieuwe wintercollecties. En daar kun jij van profiteren. Ontdek hieronder enkele van de tafels, banken en stoelen die nog tot en met zondag 15 september weg mogen aan een leuke prijs.

Extremis…

In onze showroom wordt Extremis elk jaar stevig vertegenwoordigd. De Belgische producent maakt in het oog springende ‘tools for togetherness’. Extremis blinkt bovendien uit in handige en hippe combinaties van tafels en zitplaatsen – denk maar aan de Pantagruel, de Picnik, de Hopper, de Bistroo en de Virus.

+
+
+

… et les autres

Het opvallende lijnenspel van de stoelen en tafels uit de Palissade-collectie, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY, komt overal prachtig tot zijn recht. In onze showroom vind je de tafels en stoelen plus een HAY lounge chair van Hee Welling. Van MDF Italia hebben we de strakke La Grande Table van Xavier Lust en speelse Sign stoelen van Piergiorgio Cazzaniga staan. En we zijn zelf helemaal weg van de Paola Lenti Afra zitelementen.

+
+
Realisatie: thuis op vakantie

Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met jonge kinderen, vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar over. Master interieurarchitecte Isabelle Vetters leidt ons rond.

Bekijk hier ons assortiment aan outdoor meubilair