voorstelling nieuwe collectie tuinmeubelen

Outdoor weekend 23 en 24 maart

Zaterdag 23 en zondag 24 maart zetten we onze outdoorcollecties in het zonnetje. Kom nieuwe meubelen en merken ontdekken onder het genot van een glaasje Aperol Spritz tijdens ons jaarlijks outdoorweekend.

Tijdens het outdoorweekend, op zaterdag 23 en zondag 24 maart, stellen we het perfecte huwelijk tussen België en Italië voor. In onze Turnhoutse showroom serveren we je een Venetiaans aperitief. Zo kun je in alle rust genieten van het aanbod van onder meer Belgische en Italiaanse merken. Je vindt het outdoormeubilair in onze inkomhal en in een speciale afdeling van onze showroom.

Wie outdoor zegt, zegt Extremis. De Gargantua, de Kosmos, de Qrater, de Walrus, Sol+Luna… De ‘tools for togetherness’ van deze Belgische fabrikant zijn het resultaat van de succesvolle combinatie van innovatie, esthetiek en functionaliteit. Lees hier een interview waarin oprichter Dirk Wynants zijn visie op meubeldesign geeft.

Bestel nu je tuinmeubelen en geniet er nog van bij de eerste zonnestralen. Zaterdag 23 en zondag 24 maart kan je tevens genieten van de speciale introductie voorwaarden tijden het outdoor weekend.

Nieuw tijdens het outdoor weekend: Serax

In 1987 namen broers Axel en Serge Van Den Bossche het bloempottenbedrijf van hun moeder over. Vandaag is Serax een multinational met meer dan 65 werknemers en een hoofdbureau in Antwerpen. Serax heeft onder meer origineel glaswerk, elegant servies en eigentijds (tuin)meubilair van de hand van topdesigners als Axels vrouw Marie Michielssen, Luc Vincent en Antonino Sciortino in de aanbieding.

Verder ontdek je outdoormeubelen van onder meer MDF Italia en B&B Italia in onze showroom. Op zoek naar de perfecte chaise longue om te genieten van de zon, de perfecte tafel om de hele familie rond te verzamelen voor de barbecue of zelfs een drijvend ligbed? Dan helpt ons ervaren team van interieurarchitecten je graag verder tijdens het outdoorweekend.

+

Als uitsmijter: drie cijferweetjes over Aperol Spritz

1919: het Italiaanse aperitief Aperol werd in 1919 in Padua geïntroduceerd maar werd pas echt populair na de Tweede Wereldoorlog als ingrediënt van de Aperol Spritz. Die haalde zijn inspiratie bij de typisch Venetiaanse mix van witte wijn en bruiswater.

3-2-1: de basis voor Aperol Spritz is 75 ml of 3 shots Prosecco, waaraan 50 ml of 2 shots Aperol wordt toegevoegd. Afwerken gebeurt met 1 shot spuitwater, vandaar de term 3-2-1-recept. Tenslotte voeg je nog ijsblokjes en een schijfje sinaasappel toe.

2657: op 29 juni 2012 werd op het San Marco plein in Venetië het wereldrecord verbroken voor ‘grootste Aperol Spritz toast’. Meer dan 2600 mensen hieven er namelijk het wijnglas en werden prompt opgenomen in het Guiness Book of World Records.

inspiratiebeelden (klik om te bladeren)


Dirk Wynants (Extremis): “Ontwerpen doe je je hele leven lang”
Vanuit het stille Poperinge veroveren de outdoor meubelen van het Belgische design merk Extremis de hele wereld. Oprichter Dirk Wynants, een geboren en getogen Kempenaar, vond in de combinatie van

De design tuinmeubelen van Paola Lenti zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma.

Design tuinmeubelen van Paola Lenti
In de lente begint het bij veel mensen te kriebelen om hun tuin onder handen te nemen. Dit hoeft echter niet altijd een ingrijpend project te zijn: een set mooie tuinmeubelen kan meteen een wereld

Mr Blue Sky Jackie

Eerste drijvend ligbed van Mr Blue Sky bij Master Meubel
Enkele jaren geleden was Anne Gilis op zeiltocht in de Caraïben. Alle boten sleurden er een lelijke, schreeuwerige luchtmatras achter zich aan. Maar ook thuis is de enige optie om te ontspannen


Het verhaal van Gargantua en Pantagruel
Extremis staat bekend om haar innovatieve ontwerpen voor outdoor meubilair. Zelfs over de namen van hun meubelen zijn boeken geschreven… In 1994 verschijnt het eerste outdoor meubel van