outdoorweekend

Master Meubel stelt haar outdoor collectie voor tijdens het Outdoorweekend op 18 en 19 maart. Het concert van het Tirzah Quartet met acteur Tom Van Landuyt is volzet.

Bij Master Meubel begint de lente enkele dagen vroeger. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart bent u welkom om onder het genot van een glaasje bubbels in onze showroom onze collectie outdoor meubelen te bewonderen en uit te proberen. U ontdekt er onder meer comfortabele ligbedden, prachtige tuintafels en gezellige zithoekcombinaties van merken zoals Extremis, Paola Lenti en Hay. Ook de gloednieuwe Husk outdoor collectie van B&B Italia staat ondertussen in onze showroom.

Tussen Liefde en Lente tijdens het outdoorweekend

Het muzikale hoogtepunt van het outdoorweekend wordt ongetwijfeld het optreden van het Tirzah Quartet samen met acteur Tom Van Landuyt. Tirzah brengt de filmmuziek van John Zorn tot leven in een unieke bezetting van viool, harp, cello en (bas)gitaar. Ze kregen de exclusieve toestemming van de Amerikaanse componist om zijn filmmuziek uit te voeren. Van Landuyt speelde hoofdrollen in Vlaamse en Nederlandse televisieseries zoals ‘Team Spirit’, ‘Zone Stad’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast speelt en schrijft hij theater en bracht hij een Engelstalige en een Nederlandstalige soloplaat uit.

Tirzah Quartet en Tom Van Landuyt brengen ‘Tussen Liefde en Lente’, waarin muziek en gedichten versmelten in een kleurig pallet van hartverwarmende klanken. Master Meubel krijgt daarmee de primeur voor dit nieuwe programma, waarmee Tirzah en Van Landuyt de rest van het seizoen zullen touren.

Aperitiefconcert volzet

Wegens groot succes is het helaas niet meer mogelijk plaatsen te reserveren voor dit aperitiefconcert tijdens ons outdoorweekend. Wel kunt u zich inschrijven op onze mailinglijst. Zo wordt u op de hoogte gehouden van volgende concerten, waarvan de eerste nog voor de zomer. En uiteraard bent u zaterdag 18 en zondag 19 maart de hele dag welkom in onze showroom om ons aanbod aan buitenmeubelen te ontdekken.