Donderdagavond 17 november vereren Piero Lissoni, de legendarische Italiaanse ontwerper en architect, en Demetrio Apolloni, CEO van Knoll, Master Meubel met een bezoek. Ze gaan in debat met elkaar over design en stellen de nieuwe Knoll Avio Sofa, een ontwerp van Lissoni, voor.

Lissoni ontwierp meubelen voor tal van grote Italiaanse merken, waaronder recent dus nog Knoll. Daarnaast staat hij bekend om de luxueuze interieurs die hij ontwierp voor hotels, jachten, flagshipstores, restaurants en concertzalen over de hele wereld. In 2005 werd hij opgenomen in de Interior Design Hall of Fame in New York.

Donderdag 17 november in de Master showroom

Naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe Knoll Avio Sofa, die je binnenkort kunt ontdekken in onze showroom, gaat Piero Lissoni op donderdagavond 17 november in debat met Demetrio Apolloni, CEO van Knoll. Hij gaat uitvoerig in op zijn visie op design. Daarnaast beantwoordt hij vragen die het publiek hem op voorhand kan bezorgen. Het wordt dan ook ongetwijfeld een leerrijke en interactieve sessie in het decor van onze showroom.

“Mijn referentiepunten zijn Mies van der Rohe, Eero Saarinen, Florence Knoll”, vertelt Lissoni op de website van Knoll. “Namen die een enorm belang hebben voor iedereen die werkt in het design. Nochtans denk ik dat we ons niet moeten verstoppen in de schaduw van de grote meesters. Je moet je altijd afstemmen op de wereld van vandaag, zonder van erfgoed de enige maatstaf te maken waaraan de toekomst zich moet spiegelen.”

Inschrijven verplicht

Wegens het beperkt aantal plaatsen is inschrijven voor het event verplicht. Geef HIER je naam, email adres en het aantal personen door dat op donderdag 17 november het debat tussen Piero Lissoni en Demetrio Apolloni wil bijwonen. Engelstalige vragen voor de designer kun je onderaan invullen.