Donderdag 19 december ben je welkom in onze showroom voor de wintereditie van onze Pre-Sale Nocturne. Je vindt er toonzaalmodellen aan een scherpe prijs als voorbode van de wintersolden. Benieuwd? Wij lichten al een tipje van de sluier op!

Wie zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, kan op voorhand al eens snuisteren tussen onze wintersolden. We bezorgen je een volledige lijst met alle meubels en accessoires waarop we korting geven. Staat dat ene stuk er op dat nog ontbreekt in jouw interieur? Of misschien wel je droommeubel aan een ongeziene prijs? Om je alvast te laten watertanden, kozen we zelf een paar items die we aanbieden aan sterk verminderde prijzen.

Een volledig interieur in de solden

Sebastian Herkner liet zich inspireren door het lappendeken van het platteland voor zijn collectie Terrace tafeltjes. Door de verschillende hoogtes en oppervlaktes van de keramische bladen lijkt je tafel te veranderen afhankelijk van waar je naar kijkt. In onze wintersolden vind je zowel de grotere salontafel als de kleinere bijzettafel van het Nederlandse Linteloo.

Over de Wall System kasten die Antonio Citterio voor Poliform ontwierp, hebben we al vaker de loftrompet gestoken. Daarom maken we het ons makkelijk en laten we ditmaal de meester designer er zelf over vertellen.

+
+

Bekijk hier een filmpje over Wall System van Poliform

Een voet die doet denken aan een zandloper, een uiterst duurzaam, glad en makkelijk te reinigen blad van Cristalplant, een klassevol monotone esthetiek: dat moet wel de Blanco tafel van Jacopo Zibardi voor Zanotta zijn. De perfecte keuze voor bijvoorbeeld je bureau, je studeerkamer of je eetkamer. De MDF Italia Siena tenslotte, een ontwerp van Simone Bonanni, zijn makkelijke fauteuils met een aangenaam, geruststellend silhouet.

Je ontdekt onze wintersolden vanaf donderdag 2 januari in onze showroom of al eerder in onze nieuwsbrief. Op Facebook vind je alle praktische informatie over onze Pre-Sale Nocturne op donderdag 19 december van 16u tot 21u. Tot dan!

Vind hier meer inspiratie


5 herfsttips uit de Master Shop
De school is opnieuw begonnen, de avonden vallen vroeger en vanuit de keuken waaien de dampen van stevige soepen je tegemoet. Met deze vijf accessoires uit de Master Shop maak je de komende herfst


Meesterlijk design: hedendaags en toch tijdloos
Master Meubel is fan van de meesters van hedendaags design. Daaronder rekenen we niet alleen grote namen uit het verleden maar ook de talenten van vandaag. Deze inrichting laat zien hoe makkelijk die


Realisatie: nieuwe zithoek voor kapsalon Epic Hair
Evelien van kapsalon Epic Hair in het centrum van Turnhout wou wachtende klanten meer betrekken bij haar zaak. Master interieurarchitecte Isabelle creëerde met enkele stukken een zithoek die perfect


Fritz Hansen: topdesign in vijf woorden
Fritz Hansen is een van de vaandeldragers van het Deense design. De tijdloze collectie omvat zowel wereldberoemde klassiekers als hedendaagse ontwerpen. Maar hoe groei je van een eenvoudige