Master Meubel blikt al vooruit naar de zomersolden tijdens het pre-sale weekend van 22 en 23 juni. Je krijgt er de eerste keuze uit showroommodellen, maakt kans op luxetickets en ontdekt in avant-première onze nieuwbouw.

Ons eerste pre-sale evenement, de nocturne in december, was een succes. Geen enkele reden dus om dat niet nog eens te doen. Zaterdag 22 en zondag 23 juni zijn we telkens open vanaf 11u. Met een zomers drankje in de hand wandel je door onze toonzaal en ontdek je ons ruim aanbod van showroommodellen. Die bieden we je aan tegen scherpe prijzen.

Gevonden wat je al lang zocht en nog wel tegen een prijsje ook? Tijdens ons pre-sale weekend kan je geluk niet op. Er is namelijk steeds een expediteur aanwezig. Als je je nieuwe aankopen niet zelf mee kunt nemen, zorgt hij ervoor dat de levering onmiddellijk geregeld wordt. Op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

 

Klanten worden bij Master Meubel altijd in de watten gelegd. Zowel zaterdag als zondag maak je kans op een duo luxeticket voor de spektakelmusical 40-45 in het pop-uptheater van Studio 100. Master Meubel verzorgde er de inrichting van de Chef’s Club.

Tijdens het pre-sale weekend krijg je bovendien een exclusieve inkijk in onze nieuwbouw. Achter de showroom komen er nieuwe atelierruimtes en magazijnen. Werp dus op 22 en 23 juni als eerste een blik op onze nieuwbouw. Hier alvast een timelapse van de verbouwingen tot nu toe:

Bekijk hier alvast enkele showroommodellen te koop tijdens het pre-sale weekend