Product Catalogus E15

E15

E15 staat voor een consistent, vooruitstrevend ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen en innovatieve, handgemaakte productiemethoden. Als een modern merk dat zich richt op een wereldwijde woning- en contractmarkt, onderhoudt de e15 een alomvattende benadering van interieurs. Met een sterke basis in architectuur en design, wordt de e15 bepaald door de unieke achtergronden van de medeoprichter en architect Philipp Mainzer samen met ontwerper en art director Farah Ebrahimi. In nauwe samenwerking met een groep ontwerpers, architecten en kunstenaars, ontwikkelt de e15 originele producten en ondersteunt het artistieke statements, die de open benadering van het merk naar verschillende culturen en disciplines weerspiegelen.

Het bedrijf, vernoemd naar de postcode van zijn eerste werkplaats in Londen, werd opgericht in 1995. Een radicale nieuwe eenvoud markeerde het debuut van de collectie, wat een onuitwisbaar stempel drukte voor het bedrijf en de geschiedenis van modern design. Met essentiële vormen, met alle natuurlijke markeringen en karakteristieken zichtbaar in ontwerpklassiekers zoals tafel BIGFOOT ™ en kruk BACKENZAHN ™, heeft e15 een toonaangevende reputatie opgebouwd voor het baanbrekende gebruik van massief hout in zijn puurste vorm.

E15 in onze Showroom

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom en ontdek de E15 producten waaronder stoelen, bijzettafels, banken, …

Product Catalogus E15

We hebben heel wat producten in onze showroom staan maar nog veel meer is mogelijk op bestelling. Zoek hier in de Master Meubel Catalogus op productgroep, designer of merk naar je favoriete item en vraag een offerte of informatie aan met enkel een paar muisklikken. Wij bezorgen u dan zo spoedig mogelijk de gevraagde informatie. Onze interieurarchitecten geven u graag meer uitleg en advies. Maak nu een afspraak met één van onze interieurarchitecten.