projectinrichting

interieurs voor bedrijven

meesterlijke projectinrichting, tot in de details

Naast het samenstellen van interieurs voor particulieren, is Master Meubel the place to be voor de inrichting van bijvoorbeeld kantoren, cafés, restaurants en publieke ruimtes. En al helemaal als je van design houdt. In de eerste plaats omdat we persoonlijke relaties hebben met meer dan 300 merken, die vaak gelinkt zijn aan hedendaagse topontwerpers. Maar ook omdat we alle expertise in huis hebben om maatwerk te leveren: van eigen interieurarchitecten tot een eigen atelier, inclusief spuiterij en stoffeerderij. Gedurende het hele project sta je bovendien in contact met dezelfde interieurarchitect, die je bij elke stap bijstaat met professioneel advies. Je mag er zeker van zijn: met zo’n vast aanspreekpunt nemen we een hoop zorgen uit je handen.

Inrichting van de Churchill Club voor spektakelmusical 40-45

Na het succes van Daens en 14-18 presenteert Studio 100 40-45, een spektakelmusical over de Tweede Wereldoorlog. Master Meubel werkte samen met Studio 100 en Sergio Herman voor de inrichting van de exclusieve Churchill Club. In dit luxueuze restaurant worden VIPs meegenomen naar de jaren veertig.Hoe gaan we te werk? Bekijk hier kort onze werkwijze: Realisatie van je droomproject in 6 stappen!

1
kennismakingsgesprek

Tijdens onze eerste ontmoeting (in onze showroom of bij jou op locatie) zoek je samen met onze interieurarchitect uit wat precies je ideeën en plannen zijn over je project. Strak hedendaags, stijlvol klassiek of helemaal out of the box? Natuurlijk denken we daarbij graag met je mee.

voorstel eerste ontwerp
2

Op basis van je verwachtingen én onze expertise werkt onze interieurarchitect een eerste ontwerp uit. Aan de hand van je feedback schaven we verder aan het plan, tot het helemaal op punt staat.

3
gedetailleerde uitwerking voorontwerp

Wanneer vaststaat welke richting we uitgaan qua keuze meubels en budget, gaan we het ontwerp verder in detail uitwerken. We tonen je alle opties qua stoffen, kleuren en materialen.

finaal ontwerp
4

Op basis van je feedback werken we het plan nu tot in de kleinste details uit. Welke basis moeten de stoelen hebben? En welke accessoires geven die finishing touch? Zaken waar je zelf wellicht niet eens zou hebben bij stilgestaan.

5
levering en plaatsing

Na bestelling van de meubels bepalen we samen het moment van oplevering waarop je project wordt opgeleverd door ons eigen, professionele Master-team.

Finishing Touch
6

Indien gewenst kan onze interieurarchitect na de levering ter plaatse komen om het geheel af te werken met de nodige decoratie/accessoires.

Realisatie: de Churchill Club van moodboards tot interieur

Master Meubel maakt het droominterieur van haar klanten waar. Of die klant nu een particulier, een architect of een succesvolle entertainmentgroep is. Master interieurarchitecten Hans en Isabelle vertellen hoe de inrichting van de Churchill Club, een exclusief restaurant voor de spektakelmusical 40-45, tot stand kwam. Studio 100 nam zelf contact op met Master Meubel voor de uitwerking van de Churchill Club. “In het begin was de vraag nog