Artiestenloges in cultuurhuis De Warande

In 1977 was het huidige provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout een van de eerste Vlaamse culturele centra. Het ontwerp van Frans Schoeters, Carli Vanhout en Eugène Wauters, met assistentie van Paul Schellekens, is een klassiek voorbeeld van de architectuur van de Turnhoutse School, waartoe ook onze eigen showroom behoort.

Van augustus 2016 tot augustus 2018 werd de schouwburg van de Warande grondig gerenoveerd. Zowel de zaal, het podium als de backstage beantwoorden nu aan wetgeving en vereisten in verband met comfort en veiligheid. Voor de inrichting van de artiestenloges deed architectenbureau Architects in Motion (AIM) beroep op onze expertise.

Ontdek het resultaat hieronder door op de foto’s te klikken en zo door deze galerij te wandelen. Werk je zelf aan de inrichting van een openbaar project? Klik hieronder om ons te contacteren ons om samen de inrichting aan te pakken.

Bekijk hier alle foto's

Van de stoelen tot een volledige kantoorinrichting

In onze showroom vind je alles, van een design potlood tot een volledige wandkast. Hetzelfde geldt voor onze realisaties, van één meubel tot een volledige inrichting. De details zijn immers even belangrijk als het volledige plaatje.