Een nieuw interieur geeft je thuis een heel nieuwe uitstraling. Maar een nieuw interieur kan tegelijk aansluiten bij de uitstraling van je thuis. In dit thuiskantoor en deze zitruimte combineerden we meubels van modern design met de authentieke elementen van de woning.

De woning van deze klanten heeft heel wat mooi authentieke elementen. Die wou Master interieurarchitecte Isabelle graag nog versterken. “In het thuiskantoor staan een mooie, antieke tafel en kast”, vertelt ze. “Die hebben we aangevuld met een zwarte chromen Vitra Aluminium Chair, een moderne en comfortabele bureaustoel.”

Bezoekers nemen plaats op de twee Knoll Conference Chairs in de wachtruimte. In de inkomhal kozen Isabelle en de klanten voor het Tom Dixon Beat Trio. “Een set van messing hanglampen die mooi aansluit bij het glas-in-lood boven de voordeur. Opnieuw een mooie knipoog naar de authentieke elementen van de woning dus.”

+
+

Knipogen in de zithoek

Voor de inrichting van de zithoek gaven de klanten aan graag met naturel cognackleurig leder te werken. “De Hamptons van Linteloo in Hippo Lark viel in de smaak. Deze grote, rechte bank werd het centrale element. Zo konden we speelser omgaan met de losse stukken er rond.”

De schalen in notenhout van de Vitra Eames Lounge Chair en bijhorende Ottoman sluiten prachtig aan bij de houten piano. “Ook de groen fluwelen afwerking van de Walter Knoll 369 fauteuils en de frisse Minotti bijzettafels passen perfect in de sfeer van het huis. Ze zijn zo geplaatst dat de verschillende elementen in deze ruimte, zoals de bank, de haard en de televisie, het mooist uit komen.”

Het in verschillende kleuren geweven Esther tapijt van JOV houdt alles samen. De kussens met hoge aaibaarheidsfactor van onder meer Missoni in de zetel doorbreken het geheel dan weer een beetje. Wie goed kijkt, spot nog de ronde Cesar tafeltjes van Minotti en de SEN van DePadova. “Mijn favoriete salontafeltjes omdat ze zo mobiel zijn”, verklapt Isabelle nog.

+
+
+
+

Bekijk hier de volledige reportage

Vind hier meer inspiratie


Ontdek de nieuwe Master slaapstudio
Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 november kun je een exclusieve blik werpen in onze nieuwe ateliers en magazijnen. Vlak in de buurt vind je de uitgebreide slaapstudio, met bedden en matrassen


Drie tips voor een gezellige thuis
Het slechte nieuws: de winter komt er aan. Het goede nieuws: de winter komt er aan! Niets gezelliger dan tijdens de kortste dagen van het jaar thuis te cocoonen. Master geeft je drie handige tips


De trends van IMM Cologne: de bevestiging voor 2020
Vorig jaar zagen we op imm cologne in Keulen, de grote Duitse meubelbeurs, een terugkeer naar de natuur, naar vroeger en naar de basics. Die trends worden dit jaar naadloos verder gezet.  


2020, een nieuwe start voor Master Meubel
2019 was zonder twijfel een van de drukste jaren uit de meer dan dertig jaar lange geschiedenis van Master Meubel. Nu we met het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken, blikken we terug en vooruit.