Juni is de openingsmaand van de Vitra Partner Store Antwerp. Schrijf je nu in en ontdek de volledig heringerichte showroom. De interieurinrichting en enkele van de vaste elementen werden ontworpen door Master Meubel.

Voor de herinrichting van de VPSA combineerden we het beste van twee werelden: de collectie van Vitra en de kennis van Master Meubel. De showroom kreeg heel wat nieuwe belevingselementen, voor het maatwerk werd de expertise van de Master ateliers ingezet.

Het meest in het oog springende element is ongetwijfeld de inkombalie. Een ontwerp van Filip en uitgevoerd door Boa Interior. “Dankzij de vorm valt ze op en valt ze niet op”, vertelt Master interieurarchitect Filip. De ronde vorm is dan ook een doordachte keuze. “De balie heeft geen voor- of achterkant waardoor er een permanente connectie met de rest van de omgeving is. De medewerkers van de VPSA zijn steeds toegankelijk.” In de inkombalie werden kastjes van Vitra verwerkt. “Voor ons maatwerk vertrekken we dikwijls van een bestaand gegeven.”

van meeting box tot droomappartement

Verder in de showroom vangt de houten meeting box de aandacht. “Hier krijgen klanten aparte presentaties of tonen architecten hun klanten de mogelijkheden van de Vitra-collectie. We zijn gegaan voor de look en feeling van een industriële krat.” Ook de werkbank in het reparatieatelier, waar een vakman jouw meubilair onder handen neemt, werd op maat gemaakt voor de Vitra Partner Store.

Tenslotte ontdek je in de showroom nog een bibliotheek, een bistro en een volledig ingericht appartement. “Het dressoir is een ontwerp en uitvoering van Master Meubel”, vertelt Filip. “Dat kan dan ook aangepast worden aan hoe de klant het wil. De opstelling in de Vitra Partner Store is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden.”

kijk, bezoek, ontdek

Hieronder vind je een fotoverslag van het openingsweekend van de Vitra Partner Store. Wegens de coronamaatregelen is inschrijven voor een bezoek verplicht. Master Meubel richt niet enkel woningen maar ook ondernemingen in. Hier vind je alle informatie om ook jouw zaak een (nieuwe) look te geven.

Bekijk het fotoverslag van het openingsweekend

Laat je verder inspireren


3 concrete tips voor het thuiswerken
De coronacrisis legt niet alleen ons sociale leven stil maar heeft ook een enorme impact op onze werksituatie. Veel mensen moeten plots of nog meer thuis werken. Master interieurarchitecte Jill geeft


Lente-inspiratie: aperitieven op je terras
De warmterecords sneuvelen weer en het heerlijke weer slaagt er in om toch bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Blijf dus in je kot, bestel je outdoorproducten online in onze webshop


Realisatie: een appartement dat gezien mag worden
Minder energiekosten, een lagere aankoopprijs, minder open ruimte die in beslag wordt genomen: compact wonen is de toekomst. Dit appartement geeft je de ideale blauwdruk hoe je het meeste haalt uit


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair