Trop is te veel en te veel is trop. Behalve als het over comfort en flexibiliteit gaat. Wat dat betreft zit je goed bij het Rolf Benz NUVOLA zitsysteem. Geen wonder dat deze zetelcombinatie de German Design Award 2018 won.

Divan, sofa, bank, zetel, canapé: alleen al van het aantal synoniemen is af te lezen hoe belangrijk het grootste zitmeubel in huis voor ons is. Hier breng je tijd door met je gezin, ontvang je vrienden en kennissen, geniet je in je eentje van een rustig moment. Comfort en flexibiliteit zijn hier dan ook van het allergrootste belang. En dat heeft het Rolf Benz Design Team perfect begrepen.

De NUVOLA is niet gewoon een zetel maar een zitconcept. Het bestaat uit een groot aantal losse elementen in alle mogelijke vormen en met rug- en armleuningen op de plaatsen waar ze nodig zijn. Zo maak je zelf de opstelling die perfect in jouw interieur past, gaande van één los element tot uitgebreide configuraties met poefen, tafels en chaise longues.

Verder is ook elk element afzonderlijk helemaal aanpasbaar aan jouw noden en wensen. Rolf Benz biedt keuze uit onder meer drie verschillende zithoogtes, armsteunen die zowel in de breedte als diepte verschillen en drie pootuitvoeringen (gepolijst gietaluminium, verkeerszwart of ombergrijs).

Maar de NUVOLA doet zijn naam, Italiaans voor wolk, helemaal eer aan dankzij het uitmuntende kussencomfort. Opnieuw heb je verschillende opties. Dankzij de combinatie van drie schuimsoorten biedt de Lounge Deluxe een zachte en tegelijkertijd gerieflijk ogende zitting. Wie een rustiger oppervlak verkiest, gaat voor het beproefde Lounge Plus zitcomfort. Extra kussens zoals rugkussens met vastgenaaide nekrol zorgen voor perfecte ontspanning in alle houdingen.

Moderne, zachte en ronde hoeken, heerlijk zitcomfort, uiterst flexibel: de Rolf Benz NUVOLA is een droom van een zetel. Bekijk hieronder onze showroommodellen of ontdek hem in onze webshop.

Bekijk hier onze showroommodellen van Rolf Benz

Laat je verder inspireren


Lente-inspiratie: aperitieven op je terras
De warmterecords sneuvelen weer en het heerlijke weer slaagt er in om toch bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Blijf dus in je kot, bestel je outdoorproducten online in onze webshop


Geen Salone del Mobile: welkom bij de Master Design Week
Het Salone del Mobile, de jaarlijkse hoogmis voor hedendaags design in Milaan, is om begrijpelijke redenen afgelast. Master blijft haar klanten echter graag inspireren. Welkom dus bij de Master


3 concrete tips voor het thuiswerken
De coronacrisis legt niet alleen ons sociale leven stil maar heeft ook een enorme impact op onze werksituatie. Veel mensen moeten plots of nog meer thuis werken. Master interieurarchitecte Jill geeft


Realisatie: een rustige wachtruimte voor KineMotion
Kinesistenpraktijk KineMotion is gevestigd in Turnhout. Master Meubel nam de wachtruimte onder handen, met als resultaat meer rust en gezelligheid voor de klanten.

Bekijk hier alle foto's van onze toonzaalmodellen