Na Nieuwjaar niets meer om naar uit te kijken? Januari is net een van de leukste maanden van het jaar! We maakten een prachtige zithoek met enkele afgeprijsde stukken uit onze collectie. Ontdek meer tijdens onze pre-sale nocturne op maandag 27 december.

Het is een traditie geworden tijdens de eindejaarsfeesten. Met een pre-sale nocturne houden we uitverkoop van onze showroommodellen. Zo maken we plaats voor nieuwe stukken. Zondag 2 januari beginnen de solden dan. Je vindt dan onder meer deze design zithoek afgeprijsd.

Beginnen doen we met de Nidus fauteuil van Maxalto. Hun design maakt hen open, gebogen en ondersteunend. Dat zorgt voor een uitgesproken gevoel van ontspanning voor wie er plaats in neemt. Ideaal om het gesprek op gang te brengen. Contrasteer die geborgenheid met de essentiële eenvoud van Modern. Piero Lissoni ontwierp dat opbergsysteem voor Porro. Het is makkelijk aanpasbaar aan elke ruimte. En werk tenslotte je zithoek af met de Marenco sofa. Mario Marenco ontwierp de weelderige zitbank in 1970. Sinds 2018 brengt Arflex ze weer op de markt.

Geen fan van de Marenco? Geen nood. Ook andere zitopstellingen kun je in januari aan solden prijzen op de kop tikken bij Master Meubel. Ga voor de ‘mid-century American feel’ van de Minotti Connery van Rodolfo Dordoni. Pas de modulaire Zanotta Pianoalto van Ludovica+Roberto Palomba aan jouw noden aan. Of geniet voortaan van de luxueuze en ruime Rolf Benz MIO.

En wat na de solden? Dan maak je kans op 100% korting op de bekendste designklassieker ooit. Koop in december een Eames Lounge Chair aan. Je wordt automatisch uitgenodigd voor ons event in de Vitra Partner Store Antwerp op donderdag 24 maart. Je ziet er live hoe je Lounge Chair in elkaar wordt gezet. En wie het meest behendig is, wint zijn Lounge Chair terug! Vraag om meer info.

Laat je verder inspireren


“Een bed is niet zomaar een bed, het is een heel verhaal”
Master Meubel viert dit weekend World Sleep Day met een matrassenactie. Je komt er alles over te weten in de slaapstudio in onze showroom. Master slaapexpert Eric leidt je er met plezier en kennis


Realisatie: thuiskantoor met maatwerk, loungeruimte met design
Samen met jou zoeken we naar het interieur van jouw dromen. Dat betekent oplossingen op maat, met combinaties van designmeubilair uit onze showroom en maatwerk uit onze ateliers. Deze realisatie


Realisatie: Strak, kleurrijk en speels
Master Meubel werkt de meeste diverse interieurs uit, van volledige kantoorgebouwen over een nieuwbouw villa tot de herinrichting van een appartement. Hoe groot of klein ook het project, kwaliteit en