Tip #1: barkrukken zijn de nieuwe lounge chairs

Een hoge tafel of een toog naast het zwembad, we kunnen het alleen maar aanraden. En dan is er niks meer ontspannend dan gezellig babbelen, eten en drinken met mensen van wie je houdt op barkrukken. Elk designmerk heeft dan ook een mooie keuze in het assortiment zitten. Wij pikken er met plezier drie uit die je deze maand aan soldenprijzen kunt krijgen.

De stevige Flexform Feel Good Stool - what’s in a name? - is een ontwerp van meester Antonio Citterio. De luchtige Gubi Beetle Bar Chair werd getekend door Gamfratesi, de studio van de Deense Stine Gam en de Italiaan Enrico Fratesi. En de elegante MDF Italia Flow Chair is een klassieker van Jean Marie Massaud.

Hier vind je al onze designmeubelen aan soldenprijzen.

Tip #2: gebruik een poef op 101 verschillende manieren

Wie bij een poef nog denkt aan dat versleten, lederen bankje bij de grootouders thuis, mist heel wat. Extra zitplaatsen, handige bijzettafels, perfecte ondersteuning voor je voeten… Een poef heeft heel wat meer in zijn mars dan je op het eerste gezicht denkt. Zowel de elegante Muuto Five Pouf van de Noorse studio van Torbjørn Anderssen en Espen Voll als de kleurrijke Paola Lenti outdoor poufs komen altijd van pas wanneer je buiten bent. En vind je ook niet dat ze even goed passen in jouw interieur als simpelweg mooie voorwerpen?

Bekijk hier welke poefs je nog kunt kopen aan soldenprijzen.

Tip #3: geniet ook binnen aan soldenprijzen

We moeten er niet flauw over doen: zelfs in België kan het gewoon te warm zijn om buiten te zitten. Zweten, hijgen, puffen, dat is voor niemand aangenaam. Trek je daarom op het heetste van de dag gerust even binnen terug. De kleurrijke MDF Italia Random Colors boekenkast houdt je gegarandeerd in de juiste vakantiestemming. Ze werd getekend door Neuland Industriedesign, de Duitse studio van Eva Paster en Michael Geldmacher.

Neem een boek en vlei je neer in de Hay Mags Sofa. Voor dit ontwerp van Rolf Hay hebben wij het woord ‘supercomfortabel’ uitgevonden. Dat heerlijke drankje hou je makkelijk bij de hand dankzij de Gubi TS Coffe Table van Gamfratesi met marmeren bovenblad. Genieten van het goede weer kan in de juiste omgeving ook perfect binnen…

Hier vind je nog veel meer soldenprijzen. Gevonden wat je zocht? Bezoek dan onze showroom!