keuken

een keuken, helemaal ingericht zoals jij dat wil

Een huis is niet compleet, zonder de keuken van jouw dromen. Deze ruimte vraagt dus zeker wat extra aandacht, zodat elke maaltijd een feest wordt. Samen met een van onze interieurarchitecten zorgen we steeds voor een passend totaalconcept, waarin je je helemaal kan vinden. En als dat nodig is maken we je keuken zelfs op maat, in ons eigen atelier.

Bij een keuken hoort natuurlijk ook een mooi gedekte designtafel, die qua grootte en vormgeving perfect in het geheel past. Inclusief de nodige bijpassende stijlvolle stoelen, barkrukken én subtiele maar toch opvallende accessoires zoals servies, dienbladen en schalen. Hoe dan ook: wij zorgen ervoor dat alles een harmonieus geheel vormt, waarbij niets uit de toon valt.

gerelateerde producten

Realisatie: thuis op vakantie

Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met jonge kinderen, vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar over. Master interieurarchitecte Isabelle Vetters leidt ons rond.