keuken

een keuken, helemaal ingericht zoals jij dat wil

Een huis is niet compleet, zonder de keuken van jouw dromen. Deze ruimte vraagt dus zeker wat extra aandacht, zodat elke maaltijd een feest wordt. Samen met een van onze interieurarchitecten zorgen we steeds voor een passend totaalconcept, waarin je je helemaal kan vinden. En als dat nodig is maken we je keuken zelfs op maat, in ons eigen atelier.

Bij een keuken hoort natuurlijk ook een mooi gedekte designtafel, die qua grootte en vormgeving perfect in het geheel past. Inclusief de nodige bijpassende stijlvolle stoelen, barkrukken én subtiele maar toch opvallende accessoires zoals servies, dienbladen en schalen. Hoe dan ook: wij zorgen ervoor dat alles een harmonieus geheel vormt, waarbij niets uit de toon valt.

Laat je inspireren door het Master Appartement

Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer met openhaard en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

Meer inspiratie


Realisatie: thuis op vakantie
Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met


Welkom in de eetkamer en woonkamer van Villa M
Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de eetkamer en de woonkamer.  


Groen in huis: tips en tricks om jouw eigen urban jungle te creëren
Zuiverdere lucht, een gelukkiger gevoel, een mooier interieur: van de voordelen van groen en planten in huis moeten we je allicht niet meer overtuigen. Met deze tips en tricks geef je een aanzet voor

outdoor furniture

Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door
Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.