tuin

een tuin, helemaal ingericht naar jouw persoonlijkheid

Met de juiste tuinmeubelen geniet je het hele jaar door van je tuin. Niet alleen wanneer je tijdens zwoele zomeravonden met vrienden en familie buiten zit, maar ook als verlengde van je woonkamer tijdens de koude maanden. Loungezetels of tuinstoelen van een topdesigner zorgen daarbij voor die finishing touch. Altijd met het maximale zitcomfort én bestand tegen weer en wind.

Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat het plaatje helemaal klopt. Samen met een van onze interieurarchitecten kom je vast en zeker tot een tuin, die qua stijl perfect bij de rest van je woning past. Daarbij voorzien we desgewenst ook de nodige sfeerverlichting of een terrasverwarmer. En het kan ook perfect bij kleinere tuinen en terrassen.

zoek naar producten in één van onderstaande categorieën

Extremis brengt mensen samen

“Dit zijn geen meubelen, dit zijn hulpmiddelen om mensen samen te brengen.” De missie van het Belgische design merk Extremis, dat in 1994 werd opgericht door Dirk Wynants, is duidelijk. Ze brengen buitenmeubelen op de markt die ons, in tijden van smartphones en sociale media, dichter bij elkaar moeten brengen. [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget] Het eerste meubel dat Dirk Wynants in zijn garage