ruimtes

een woonkamer, helemaal ingericht volgens jouw stijl

Ga voluit voor een intieme cocon naar jouw smaak, om je met plezier in terug te trekken. En die ook nog eens door je bezoekers mag gezien worden. De zithoek staat daarbij centraal, met zitbanken en fauteuils als ware eyecatchers, die bovendien goed zitten én duurzaam zijn. Dit combineren we met een bijpassend tv-meubel en salontafel. Zelfs een haard is mogelijk.

Met meer dan 5.000 items voor de woonkamer in ons assortiment, vinden we samen met jou gegarandeerd de ideale samenstelling van materialen, kleuren en modellen. En als dat nodig is, zelfs helemaal op maat. Ook zorgen we voor die extra kruiding van je woonkamer, met stijlvolle designitems als lampen, tapijten en bijzetmeubelen.

Realisatie: het stappenplan voor jouw nieuwe interieur

Bij Master Meubel werk je samen met een van onze interieurarchitecten je nieuwe interieur uit. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? We nemen je mee doorheen het proces aan de hand van een concreet stappenplan.

Realisatie: meubels laten de natuur binnen
De eigenaars van dit huis wilden de grootsheid en wijdsheid van de natuur binnentrekken in hun woning. Om dat niet te verstoren, was een keuze van de juiste meubels dan ook erg belangrijk.


Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers
Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne


Realisatie in Rotterdam: het proces en het resultaat
Deze klanten wilden een kleurrijk nieuw interieur voor hun woonkamer. Een mooi voorbeeld van hoe een geslaagd resultaat enkel mogelijk is door samen een weg af te leggen.


Van haard tot Z: totaalinrichting bij Master
Master Meubel staat vooral bekend als meubelwinkel. Maar wij zijn zoveel meer. Ontdek in Villa M hoe we samen jouw totaalinrichting verzorgen. Meubels, uiteraard, maar ook gordijnen, verlichting,