Samen met jou richten onze interieurarchitecten je woning, bedrijf of zaak in. Dat doen we in zes duidelijke stappen. Telkens overleggen we, jouw akkoord is definitief. Dit is ons stappenplan richting jouw droominterieur.

1
Welkom in onze showroom
Plannen voor een nieuw interieur? Bezoek onze toonzaal of maak voor de zekerheid een afspraak. Samen met een van onze interieurarchitecten overloop je je noden en wensen. Zo komen we te weten over welke ruimtes het gaat, welk meubilair, welke materialen, kleuren en vormen, welke raamdecoratie, welke accessoires…
Plaatsbezoek
2
We komen graag nadien eens langs om ons helemaal in te leven in jouw leefstijl, woning en interieur. Met stalen bij de hand bespreken we kleuren en materialen die het best passen. Verder maken we foto’s en nemen we afmetingen op. Daarmee gaan we aan de slag om een concreet voorstel uit te werken.
3
Goedkeuring
Als volgende in ons stappenplan leggen we dat voorstel aan jou voor. Er gebeurt niets voor jij je akkoord gegeven hebt. Daarna zetten we alles in gang. Producten worden besteld of op maat gemaakt in onze ateliers, van meubilair tot raambekleding.
Levering
4
Zodra alles klaar is, contacteren we je opnieuw om een leverdatum af te spreken. Daar zijn onze interieurarchitecten ook graag bij. Ze controleren ter plaatse of alle details kloppen.
5
Genieten
Jouw dromen en onze Master expertise zorgen voor het perfecte interieur. Daarbij hebben we aandacht voor details en comfort. En uiteraard blijven we ook na de levering tot jouw beschikking staan.
Smile for the camera!
6
Trots op je nieuwe interieur? Terecht! Wij ook, hoor. Als dat voor jou goed is, laten we het eindresultaat vereeuwigen door onze fotograaf. Dan blinkt jouw interieur binnenkort op onze website of in ons Magazine M. Een mooie afronding van ons stappenplan.

Realisatie: totaalinrichting aan de Côte d’Azur
Een bijzondere villa op een magnifieke locatie verdient een buitengewone inrichting: Van het gastenverblijf op de kelderverdieping tot de terrassen buiten, dit vakantieverblijf met prachtig zicht op


Realisatie: een prachtig penthouse in het midden van de stad
Bekijk de foto’s en wandel zo door dit fantastische penthouse, ingericht met comfortabel designmeubilair. Voor deze realisatie werkten we samen met interieurontwerper Filip Deslee.


Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen
De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en


Realisatie: Nieuw meubilair in een bestaand interieur (met het juiste kleurtje)
Master Meubel zorgt niet alleen voor een nagelnieuw interieur. We denken ook graag met je mee na over veranderingen, toevoegingen of verbeteringen van je huidige interieur. Van een herstoffering over