Niet alleen de grote vakantie, ook de zomersolden zijn begonnen. In onze showroom vind je alles om een speelse eetkamer in te richten. En natuurlijk zijn er nog veel meer design meubels die ons mogen verlaten voor een zacht prijsje. 

Bij Master Meubel vind je stoelen in alle vormen, kleuren en materialen. Kiezen is verliezen, luidt het Kempense gezegde. Maar waarom zou je moeten kiezen? Vorm zelf gewaagde en eclectische combinaties met verschillende stoelen. Zo krijg je je eigen, unieke, speelse selectie. Combineer die met een eerder traditionele, houten eettafel en je hebt alle ingrediënten voor een retro zomerse eetkamer. Afwerken doe je natuurlijk met kleurrijke accessoires uit onze Master Shop. Dankzij de zomersolden krijg je bovendien een leuke korting op je aankopen.
Een mooie eetkamer is leuk, een mooie eetkamer gevuld met mensen die je graag ziet is nog veel leuker. Misschien zegt de keuze voor een bepaalde stoel wel iets over je gasten? Verbaas hen met een interessant weetje over het designmeubel waarop ze zich hebben neergevleid.

Stoelen

+
+

Vitra DSR, DAW & DSW

Echt sexy zijn de namen van deze stoelen niet. Gelukkig zijn ze dat zelf wel. Charles en Ray Eames ontwierpen deze reeks in 1950. De eerste letter staat voor de hoogte, D is bijvoorbeeld Dining height. De tweede letter verklapt het type stoel: Armchair of Side chair. En aan het einde herken je de basis, van Wood of Rods gemaakt. Maar de elegantie van de krul van de DAW, het Eiffeltorenonderstel van de DSR en de organische zitschaal van de DSW ervaar je natuurlijk beter live.

 

Vitra All Plastic Chairs
Jasper Morrison combineerde voor deze recente stoel twee sterktes van polypropyleen. Het sterke, onbuigzame frame en de veerkrachtigere zitting en rugleuning zorgen voor optimaal comfort.
Fritz Hansen Series 7 en Grand Prix 
The Series 7 (3107) en de Grand Prix (4130) zijn iconische ontwerpen van Arne Jacobsen, die sinds hun ontwerp verkocht worden door Fritz Hansen.
Ontdek hier hun gezamenlijk succesverhaal.
HAY About A Chair 12 & 22
HAY en Hee, het was een huwelijk dat in de sterren geschreven stond. De Deense ontwerper Hee Welling, zoon van een schrijnwerker, ontwierp de About A collectie voor de Deense meubelfabrikant HAY, net zoals de Hee Chair, de Lounge Chair en de Bar Stool.
HAY Élémentaire & FDB J42
HAY neemt zowel klassiekers als aanstormend talent op in haar collectie. De broers Ronan en Erwan Bouroullec ontwierpen met Élémentaire een budgetvriendelijke stoel die zowel esthetisch als fysiek in balans is. De J42 uit de FDB collectie is een reproductie van Børge Mogensens iconische stoel.

Tafels en accessoires

Geen eetkamer zonder eettafel natuurlijk. In onze zomersolden vind je onder meer van Fritz Hansen de Super Elliptical van Piet Hein en de Essay van Cecilie Manz, de T.T.A. uit de MA/U Studio en van het Nederlandse Arco de Essenza van Willem van Ast en de Base van Jorre van Ast terug.
Afwerken doe je natuurlijk met leuke accessoires uit onze Master Shop. Daar vind je alles terug, van servies over vazen tot kandelaars. Goed voor uren snuisterplezier, en al zeker tijdens deze zomersolden.

+
+
+

Bekijk hier hoe we enkele van de bovenstaande designstukken stylen in realisaties


Realisatie: studentenkot en pied à terre in één
De bewoners van dit appartement zochten naar de beste oplossing voor hun interieur. Het is namelijk zowel het studentenkot van de zoon als de Belgische pied à terre van de mama. Master Meubel bracht


Totaalinrichting van een strak designappartement
De eigenaars lieten dit kustappartement over drie verdiepingen volledig renoveren. De strakke witte vormgeving van de architectuur wordt afwisselend benadrukt en onderbroken door de


Realisatie: thuis op vakantie
Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met


Realisatie: woonkamer en salon met open haard
In deze aaneengesloten ruimte creëerden we harmonie met Belgische, Nederlandse en Italiaanse designklassiekers. Het opvallendste element is ongetwijfeld de indrukwekkende, op maat gemaakte wandkast