Master Meubel had de eer en het genoegen om de Italiaanse designer Piero Lissoni te verwelkomen. De aanwezigen werden vergast op een entertainende lezing door een man met een duidelijke visie op design. Bekijk hieronder de foto’s!

Piero Lissoni gaf een gesmaakte presentatie van de projecten die hij en zijn bureau al hebben uitgevoerd of die nog in uitvoering zijn. Onder de noemer ‘foolishness’ besprak hij enkele ontwerpen die niet helemaal gelukt waren of waarvan hij zelf niet begreep dat ze uitgevoerd waren.

Lissoni is opgeleid als architect maar vindt dat in deze tijden een te enge titel. Designers kunnen niet meer enkel architect of meubelontwerper zijn maar moeten zichzelf omscholen tot all-rounders, met kennis van interieurarchitectuur, productontwikkeling, grafische kunsten en zo voort.

Knoll Avio Sofa

Lissoni gaf zelf voorbeelden van enkele van zijn projecten waarbij hij niet alleen instond voor het ontwerp maar ook voor de meubelen, de kleuren, de typografieën, tot in de kleinste details van de ruimte. Hoe perfectionistisch zijn aanpak kan zijn, is ook te merken aan het ontwikkelingsproces van de Knoll Avio Sofa, die de bezoekers van het debat voor het eerst konden bewonderen in onze showroom.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de meer dan geslaagde avond met Piero Lissoni of bezoek onze showroom om de Knoll Avio Sofa in levende lijve te ontmoeten!

Piero Lissoni @ Master Meubel

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.