Over drie weken zitten we met z’n allen gezellig rond de kerstboom. Uiteraard horen daar ook flink wat geschenken onder te liggen. Wij plukten enkele van onze favoriete design kerstcadeaus uit de Master Shop.

Het enige wat leuker is dan kerstcadeaus te krijgen, is er zelf uit te delen. Deze design accessoires zullen ongetwijfeld voor een plaatsje onder je kerstboom vechten. En dat hoeft misschien zelfs niet in een cadeauverpakking. Massimo Giacon ontwierp namelijk voor Alessi de Presepe collectie, een porseleinen kerststal vergezeld van überschattige Heilige Familie, dieren en drie koningen.

Dankzij de houten Winterland Forest boompjes van Ferm Living waan je je aan de feestdis onmiddellijk in het hoge noorden. Met de bronzen Pignola en de zilveren Pazzo di Neve zorgt Alessi voor vrolijke kerstversieringen. Je kunt ze niet alleen in je boom maar overal in huis hangen om die heerlijke kerstsfeer boven te brengen.

De perfecte kerstcadeaus

Qua kerstcadeaus kan je nooit iets mis doen met een klassieker. Dan bedoelen we niet noodzakelijk sokken of parfum maar wel echte design classics. De door watergolven geïnspireerde vazen van Alvar Aalto wonnen tachtig jaar geleden al internationale prijzen. Ze worden tot de dag van vandaag met de mond geblazen in de fabrieken van Iittala.

Verder konden we zelf niet weerstaan aan de houten vogel ontworpen door Kristian Vedel voor Architect Made en de handige en toch prachtige Wire Basket en de schattige en heerlijke Bear Cushion van Ferm Living. En uiteraard is er niets heerlijker dan na de feestmaaltijd onder een zachte plaid in de sofa te kruipen. In onze Master Shop vind je een ruim assortiment van bekende merken zoals Hay, Missoni en Vitra.

Twijfel je nog waarmee je je geliefde gelukkig kunt maken? Dan is een Master Cadeaubon misschien wel een goed idee. En anders staat ons team voor je klaar in onze showroom en onze Master Shop. Happy hunting!