In 2017 zullen weelderige stoffen en materialen weer populair worden. Wie onze showroom bezoekt, kan met eigen ogen zien dat het Deense merk Gubi dat al langer beseft.

Velours in donkere tinten, gecombineerd met accenten in luxueuze materialen zoals goud, koper en marmer: in 2017 mag er in interieurs weer geknipoogd worden naar het niet eens zo verre verleden. Liefhebbers kunnen zichzelf verliezen in de collectie van Gubi, het Deense familiebedrijf dat in 1967 werd opgericht door Gubi en Lisbeth Olsen, de ouders van huidige zaakvoerders Jacob en Sebastian.

Gubi, op zoek naar schatten

Gubi is steeds gepassioneerd op zoek naar vergeten iconen uit het verleden en toekomstige iconen in wording. Voorbeelden? De heruitgebrachte Bestlite-lampencollectie werd beïnvloed door Bauhaus en voor het eerst geproduceerd in 1930. De Gubi Chair, een samenwerking met Komplot Design, is dan weer de eerste 3D verniste stoel ooit gemaakt.

Gubi wil kwalitatieve, mooie, innovatieve, functionele en dus tijdloze ontwerpen uitbrengen. “Design draait rond het ontdekken van verborgen parels en het afgaan op je buikgevoel”, klinkt het op hun website. “We zien onszelf als schattenjagers, waarbij nieuwsgierigheid, moed en intuïtie sleutelelementen voor ons succes zijn.”

Bekijk hieronder of in onze webshop de luxueuze meubelen van Gubi of kom ze live bewonderen in onze showroom.

Gubi trends

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.