vacature_B2B_sales_manager

Master Meubel is op zoek naar een gedreven Sales Manager B2B

Master Meubel is een groeiend bedrijf gevestigd in het hartje van de Kempen, dat het begrip “meubelwinkel” overstijgt in alle opzichten. Master Meubel biedt een uitgebreide serviceverlening met een eigen meubelmakerij, een spuiterij, stoffeerderij en een atelier voor raamdecoratie. Master Meubel met “Meesterlijk Design in zijn DNA” is ver buiten België bekend als één van de mooiste designmeubel zaken en is gespecialiseerd in totaalinrichtingen met meubelen, maatwerk, kasten, decoratie, gordijnen en verlichting.

De groep stelt 45 mensen te werk die allen de best mogelijke dienstverlening nastreven.

Gedurende velen jaren heeft Master Meubel deze totaalinrichting aangeboden op de B2C markt en wil deze lijn nu doortrekken naar de B2B markt.  Om dit project succesvol van start te laten gaan, is Master Meubel op zoek naar een gedreven Sales Manager B2B.

functieomschrijving

The details are not the details, they make the design - Charles Eames

Je staat in voor de uitbouw van het B2B klantenbestand waarbij je ook pro-actief op zoek gaat naar nieuwe klantenrelaties

Je zal voornamelijk op de baan of bij klanten te vinden zijn. – Klantenbezoeken prospecteren of bestaande klanten, het maakt jou niet uit.

Je volgt de ontwikkelingen en trends in de markt op de voet.

Je netwerkt op alle verschillende mogelijke manieren. Je bouwt op deze manier je eigen netwerk uit en kan hierdoor nieuwe klantenrelaties aangaan.

Je versterkt en bouwt aan relaties met B2B klanten om te zorgen voor een hogere omzet, klanttevredenheid en klantenloyaliteit.

Je begeleidt projecten van A tot Z in samenwerking met onze interne interieurarchitecten en het interne sales team die je ondersteuning bieden waar nodig

Op termijn zal je naast de 2 bestaande Sales Team Managers je eigen team aansturen voor de B2B afdeling.

profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde Bachelor of Master opleiding in de commerciële sector en hebt bij voorkeur ervaring in totaalinrichting van kantoren, horeca en publieke ruimtes.

Je hebt tevens al enige ervaring achter de rug in B2B verkoop en bent een krak op het gebied van sales, prospectie en – accountmanagement.

Je voelt je thuis in een “start-up” omgeving die voortdurend evolueert, waar initiatief verwacht wordt en je in staat bent je eigen koers te varen.

Je kan aantonen dat je reeds een netwerk hebt uitgebouwd in de B2B sector en hebt de nodige knowhow om dit opnieuw te doen.

Je bent communicatief, je weet vlot klantencontacten te leggen en te onderhouden.

Je bent resultaatgedreven en gaat voor totale klanten-voldoening, iets wat Master Meubel hoog in het vaandel draagt.

Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Je beschikt over een rijbewijs B.

aanbod

Master Meubel biedt jou een uitdagende en ondernemende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dit in een creatieve omgeving.

Boeiende en afwisselende job in een groeiend bedrijf met gepassioneerde collega’s.

Aantrekkelijk salarispakket.

interesse?