Over een maand vieren romantische zielen het feest van de liefde. In onze Master Shop ontdek je de perfecte Valentijn geschenken. Doe alvast inspiratie op met deze drie pakketten.

Valentijn is… romantisch ontbijt op bed

Wat is er heerlijker dan wakker worden met de geur van verse koffie en croissants? De ochtendstond heeft werkelijk goud in de mond met een ontbijt op bed - en zeker op Valentijn. Met de vertederende Vitra Love Coffee Mug, de elegante Muuto Flow Jug melkkan, de stoere Stelton koffiethermos en de schattige Muuto Egg Cups ontwaak je in een sfeer van gezelligheid, liefde en elegant design. En uiteraard maak je het helemaal af met een Vitra Love Card, inclusief boodschap voor jouw Valentijn…

Valentijn is… gezellig aperitieven

Een romantisch dinertje kun je natuurlijk het best inzetten met een lekker aperitief. In de Ultima Thule collectie van Iittala vind je prachtige karaffen voor wijn of water en stoere whiskyglazen ‘on the rocks’. Tapio Wirkkala liet zich voor zijn glas geblazen objecten inspireren door het smeltende ijs in Lapland - voorzichtig dus wanneer de passie hoog op laait…

Valentijn is… samen nagenieten

Maak het na de maaltijd gezellig om in de beste omstandigheden te genieten van elkaars gezelschap. Dat wordt geen enkel probleem met geurkaarsen van Ferm Living, een knus Jazz Fusion dekentje van Teixidors en uiteraard het Love kussen van Vitra.

 

Hieronder en in onze Master Shop vind je nog meer inspiratie voor de perfecte Valentijn design geschenken. Geniet er van!

Nieuwe galerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.