Vitra Partner Store Antwerp

Vitra Partner Store Antwerp 

Op zaterdag 13 oktober 2018 opende de wereldberoemde Zwitserse meubelproducent Vitra haar eerste Partner Store. Die is gevestigd in de Sint-Antoniusstraat 12, met vlak om de hoek het MoMu, het ModeMuseum van de provincie Antwerpen.

De voormalige showroom van Walter Van Beirendonck werd omgetoverd tot een Vitra ruimte van 700m² waarin alle mogelijkheden uit de collectie aan bod komen. “Het is geen toeval dat de eerste Vitra Partner Store in Antwerpen de deuren opent”, vertelde Vitra-ceo Nora Fehlbaum bij de opening. “In België is een grote designcultuur aanwezig. Deze Vitra Partner Store is een nieuw initiatief en is de eerste in zijn soort.”

Op dinsdag 1 oktober 2019 werd de Vitra Partner Store Antwerp overgenomen door Master Meubel uit Turnhout. De activiteiten van de winkel worden onder hoede van Master Meubel en Vitra verdergezet. Samen staan wij jou nog beter bij in al jouw interieurplannen.

Master Meubel is al geruime tijd een van de belangrijkste Vitra Dealers in België. Met haar ervaring in de retailsector en haar geschiedenis, waarin het verhaal van de meesters van het design centraal staat, zal Master Meubel het concept van de Vitra Partner Store nog verder versterken.

 

Openingsuren
dinsdag – zaterdag: 11:00 tot 18:00 uur
koopzondagen: 11:00 tot 18:00 uur  *Elke eerste dinsdag na de koopzondag zijn we gesloten. 

 

COVID-019: Ingevolge de richtlijnen van de federale overheid dienen wij onze toonzaal te sluiten tot 19 april 2020!

 

Ontdek hieronder jouw route naar de Vitra Partner Store, het vernieuwde interieur van de winkel, enkele klassiekers uit de Vitra-collectie en Master realisaties met stukken van Vitra.
Je kan ons bereiken op info@vitrapartnerstore.be of op het nummer 03 260 97 00

Bekijk hier realisaties waar we enkele Vitra klassiekers hebben toegepast


Realisatie: studentenkot en pied à terre in één
De bewoners van dit appartement zochten naar de beste oplossing voor hun interieur. Het is namelijk zowel het studentenkot van de zoon als de Belgische pied à terre van de mama. Master Meubel bracht


Realisatie: woonkamer en salon met open haard
In deze aaneengesloten ruimte creëerden we harmonie met Belgische, Nederlandse en Italiaanse designklassiekers. Het opvallendste element is ongetwijfeld de indrukwekkende, op maat gemaakte wandkast


Realisatie: een thuis inrichten doe je niet alleen
Deze klanten wonen in een moderne villa met een strak zwart-wit interieur, voorzien van accenten in hout. De gedroomde omgeving om design meubelen van de meesters in te plaatsen dus.


Realisatie: Binnenkijken bij een binnenhuisarchitect
Filip Vermissen en zijn gezin leven in een beschermde woning uit 1966 die werd ontworpen door Lou Jansen. Het gebouw herstelde de binnenhuisarchitect zoveel mogelijk in originele staat, in het