Van 16 tot en met 22 januari vindt in Keulen de internationale interieurbeurs IMM Cologne plaats. De ideale plaats voor ons Master Team om de laatste design trends en de nieuwste ontwerpen, zoals de outdoor collectie van B&B Italia, ontworpen door Antonio Citterio, te ontdekken.

Antonio Citterio ontwierp al tal van meubelen voor B&B Italia, waaronder de monumentale Flat.C wandkast, de Eileen commode en de Mirto indoor collectie. De afgelopen maanden mocht hij aan de slag voor de eerste outdoor meubelen die het stijlvolle Italiaanse label op de wereld los laat. Dat zal met name gebeuren op IMM Cologne op de stand van B&B Italia.

B&B Outdoor Collection

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

B&B Italia outdoor

Citterio ontwierp twee volledige outdoorsets, een tafelcollectie met bijhorende stoel en een zonnebed. Ray Outdoor bestaat in twee versies: Natural, beschikbaar in één kleur, en Fabric, beschikbaar in stoffen in verschillende kleuren. De basis van dit modulaire systeem is de sofa, verder zijn er ook Ray tafeltjes, ligstoelen en fauteuils. Het zonnebed is enkel in Fabric beschikbaar.

De elegante Erica collectie bestaat uit een sofa, fauteuils, stapelbare stoelen en een vierkante tafel. De meubelen zijn ontworpen in drie kleurencombinaties, waarbij het frame en het vlechtwerk prachtig op elkaar afgestemd zijn. Ginestra is een collectie van drie teakhouten tafels, een rechthoekige voor acht of zes personen en een ronde voor zes personen, en een bijpassende stoel, voorzien van heerlijk comfortabele kussens. Tenslotte breidde Citterio zijn Mirto collectie uit met een outdoor zonnebed, inclusief handig zonnescherm.

Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten om van 16 tot en met 22 januari op de hoogte gehouden te worden van de laatste design nieuwtjes uit Keulen! Of contacteer ons voor meer advies over design interieur.