Zoek je naar het perfecte design cadeau of wil je je volledige interieur onder handen nemen? Ons team van interieurarchitecten staat je graag bij met professioneel advies en handige tips. Ook jou kunnen ze ongetwijfeld verder helpen met al je vragen.

Natuurlijk zijn we trots op onze prachtige showroom, vol met schitterende design objecten uit alle hoeken van de wereld, en op onze fonkelnieuwe ateliers en magazijnen. Maar zonder ons Master team zou ons gebouw een lege doos zijn. Als jij eindelijk kan genieten van het interieur van je dromen, is dat dankzij de vlotte samenwerking met onze Master interieurexperts.

Van het ideale accessoire...

In onze Master Shop snuister je tussen de mooiste design accessoires. Op zoek naar het perfecte cadeau of de finishing touch voor je eigen woning of bedrijf? Onze Master interieurarchitecten helpen het je vinden. Ze begeleiden je even graag bij de aankoop van je nieuwe sofa of de ideale stoelen voor jouw eetkamer.

... tot het volledige plaatje

Heb je (ver)bouwplannen? Ook dan bieden onze interieurarchitecten je ongetwijfeld een grote meerwaarde. We denken vanaf de plannen mee over jouw verlichting, kleurenpalet en afwerkingen. Met onze partner Boa Interior maken we keukens op maat, open haarden en ingebouwde kasten. Neem een kijkje in het Master appartement in onze toonzaal om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden.

En misschien wel het allerbelangrijkste...

“Het eindresultaat is prioritair. Je moet niet al het oude meubilair vervangen door nieuw meubilair om een project te doen slagen. Vaak is advies geven minstens even belangrijk.” Dat vertelde Master interieurarchitect Filip over deze realisatie. We denken samen met jou over het perfecte interieur. Van gordijnsystemen die verdwijnen in je woonkamer tot bureaus die je medewerkers productiever maken. Stel jouw interieurvraag. Ons Master team beantwoordt ze. Want meesterlijk design zit nu eenmaal in ons DNA.

Al deze info hebben we gebundeld in ons Magazine M. Vraag nu je fysieke exemplaar aan of bekijk het magazine online.

Laat je verder inspireren


Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen
De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en


2020, een nieuwe start voor Master Meubel
2019 was zonder twijfel een van de drukste jaren uit de meer dan dertig jaar lange geschiedenis van Master Meubel. Nu we met het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken, blikken we terug en vooruit.


Interieurontwerper Filip Deslee: “Samenwerken met Master Meubel is een evidentie”
Deze woning onderging een ware transformatie, van cottagestijl naar strak minimalisme. Daarvoor stemde interieurarchitect Filip Deslee alle materialen en kleuren op elkaar af. Tijdens het proces kon


Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes
Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes