De school is opnieuw begonnen, de avonden vallen vroeger en vanuit de keuken waaien de dampen van stevige soepen je tegemoet. Met deze vijf accessoires uit de Master Shop maak je de komende herfst extra gezellig.

Serax Volumes vazen

+
+
+

Ideaal in de herfst om: groen in huis te halen

Ontwerper Piet Boon experimenteerde voor deze collectie van vijf vazen met de verschillende diktes en hoogtes die standaardvazen hebben. Zo ontstonden nieuwe volumes die de bloemen of planten beter op hun plaats houden. “Er is er een voor één bloem, een voor Ikebana, een voor een groot boeket en een voor een kleine of grote plant”, licht Piet Boon toe. “Het is de bedoeling dat je gaat mixen en matchen met afmetingen en kleuren. Heel veel bloemen hebben deze vazen trouwens niet nodig. Enkele takken of mooie grote bloemen volstaan.”

Vitra Herringbone Trees

Ideaal in de herfst om: je interieur meer kleur te geven

Shay Alkalay en Yael Mer van ontwerpstudio Raw-Edges zijn gefascineerd door de transformatie van materialen en vormen die gedeeltelijk in een kleurbad worden ondergedompeld. Ze ontwikkelden deze kleine, boomachtige houten voorwerpen voor een verdieping van het Vitra Haus op de Vitra Campus die ze in 2018 mochten aankleden. Naast de Trees zijn er ook Herringbone Pillows en Vessels, telkens met wisselende kleuren en patronen.

HAY Salt & Pepper molens

+
+
+

Ideaal in de herfst om: je hutsenpot te kruiden

Deze zout- en pepermolens bieden meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Ze zijn een kleurrijk accessoire, gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een molen waarmee de grootte en grofheid van de korrels aangepast kunnen worden. George Sowden ontwierp voor HAY ook de Coffee Pot, de Tea Pot, de Bottle en Tin by Sowden.

Ferm Living Denim Pot Holders

+

Ideaal in de herfst om: je maaltijdsoep stijlvol op te dienen

Deze pannenlappen zijn gemaakt van 100% organisch en duurzaam denim en mogen uitgewassen worden. Ze zullen met andere woorden jarenlang je beste vrienden worden tijdens het koken. Weg met de verbrande blaren op je handen, welkom stijlvol design in de keuken.

HAY Mono Blanket

+
+
+

Ideaal in de herfst om: een avondje in de zetel te kamperen

Pure, zachte wol. Keperbindingen die geometrisch geweefde lijnen vormen. Keuze uit meer kleuren dan er te vinden zijn in het gemiddelde herfstbos. Wie wordt er nu niet verliefd op de Mono Blankets van HAY? Overigens ook uitstekend geschikt als extra laken om de koudere nachten te trotseren.

Ontdek hier meer nieuwe items in onze Master Shop

Weet je niet hoe beginnen aan het online shoppen? Bekijk dan onze handleiding

Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen

Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw gedroomde accessoire of meubel bij je thuis geleverd te krijgen.