vitra-home-desk3

4 design bureaus: voor elk interieur wat wils

Een degelijk bureau is een plaats waar je alles ordelijk bijhoudt, waar je papierwerk kan afhandelen en waar je rustig even op de computer kan werken. Tegelijk kan een design bureau een echte blikvanger zijn in je interieur. In de Master Meubel showroom vind je verschillende bureaumeubelen die je in een aparte ruimte kan plaatsen of integreren in je woonruimte. Lees verder en ontdek de perfecte oplossing voor jouw interieur.

Modulaire systemen voor de woonkamer

Met de B&B Italia Flat.C integreer je een elegante werkplek middenin in je woonkamer. De Flat.C is niet specifiek een design bureau, maar wel een wandmeubel dat bestaat uit modules van verschillende groottes. Zo kan je een boekenkast samenstellen die tegelijk plaats biedt voor de televisie en ook dienstdoet als bureau. Laat je inspireren en kom zeker eens langs in onze showroom . Hier kan je deze opstelling van B&B Italia bekijken.

design bureau b&b italia
design bureau b&b italia flat C

Fris design voor de kinderkamer

Ook in de kinderkamer is een design bureau op zijn plaats. Een perfecte kandidaat hiervoor is de Young System Solutions van Clei. De kleurrijke accenten van dit modulaire bureaumeubel zorgen voor een frisse uitstraling die helemaal past binnen een kinder- of jeugdkamer. Omdat je zelf kan kiezen hoe dit flexibele systeem wordt uitgerust, kan het ook meegroeien met de persoon die het bureau gebruikt.

clei voor de kinderkamer
clei jeugdig design bureau

Een klein maar fijn design bureau

De collecties van Hay en Vitra bevatten kleine tafels die perfect zijn als bureau. Deze tafeltjes kan je makkelijk in de woon- of slaapkamer plaatsen om zo een werkplaats te creëren, of zelfs voor studenten op kot. De Copenhague Desk van Hay en de Home Desk van Vitra zijn praktische bureaumeubelen die tegelijk een eyecatcher zijn in je interieur.

Aangenaam zakendoen met Cassina

De Table en forme libre van Cassina, ontworpen door Charlotte Perriand, is een massief houten tafel die tevens gebruikt kan worden als bureaumeubel. De tafel heeft een ovale en een rechte zijde waardoor ze perfect in een hoek of net vrij in een kamer geplaatst kan worden. In massief hout of zwartgelakte eik: met deze tafel als design bureau wordt het sowieso aangenaam zakendoen.

cassina aangenaam zakendoen aan dit design bureau
cassina table en forme libre