De design tuinmeubelen van Paola Lenti zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma.

In de lente begint het bij veel mensen te kriebelen om hun tuin onder handen te nemen. Dit hoeft echter niet altijd een ingrijpend project te zijn: een set mooie tuinmeubelen kan meteen een wereld van verschil betekenen.

Wil jij design tuinmeubelen kopen om je tuin op te fleuren? Dan moet je zeker de collectie van Paola Lenti eens bekijken. Deze vormt niet enkel voor zuiderse, maar ook voor onze typisch Belgische tuinen absoluut een meerwaarde.

Outdoor meubelen die elegantie en duurzaamheid combineren

De outdoor meubelen van Paola Lenti worden gekenmerkt door eenvoudige vormen die tegelijk elegant en comfortabel zijn. Met een designmeubel van Paola Lenti wordt je tuin omgetoverd tot een oase van rust waar je heerlijk kan genieten.

Ontwerpster Paola heeft er trouwens ook voor gezorgd dat de tuinmeubelen zonder problemen weer en wind trotseren. Haar meubelen bestaan uit zogenaamde Rope & Aquatech klimkoorden; twee unieke innovaties van Paola Lenti zelf. Deze enorm sterke materialen zijn o.a. schimmelwerend en UV-bestendig. Het resultaat? Design tuinmeubelen die uitblinken in elegantie én duurzaamheid.

Haar onderhoudstip voor deze collectie? Heel simpel: gewoon om de twee weken de tuinmeubelen afspuiten met de tuinslang, liefst op een droge dag. Zo zal er zich nooit vuil opstapelen en kan jij vele zomers lang genieten van je prachtige tuinset.

Design tuinmeubelen met pit

Je bent vooral aan het goede adres bij Paola Lenti wanneer je een designmeubel zoekt met veel karakter. Paola volgt namelijk niet blindelings de laatste trends, maar wel haar buikgevoel. En dat buikgevoel is meestal een goed gevoel.

Een ander kenmerk van deze design tuinmeubelen is het uitgebreide kleurengamma waarin ze beschikbaar zijn. Daarenboven bestaan ook de kenmerkende klimkoorden zelf in meerdere kleurencombinaties, zodat elk product tot een persoonlijk en uniek stuk gemaakt kan worden.

En, last but not least, bevat de outdoor collectie van Paola Lenti ook enkele accessoires en tapijten voor buiten. Deze worden stuk voor stuk met de hand gestikt en bestaan eveneens uit klimkoorden.

De design tuinmeubelen van Paola Lenti zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma.

Verkocht aan de outdoor meubelen van Paola Lenti?

Ben jij net zoals ons helemaal verkocht aan de mooie designs van Paola Lenti? Koop dan nu je nieuwe tuinmeubels online via onze webshop. Wil je liever nog wat extra informatie of wil je deze prachtige meubelen eerst in het echt bekijken, dan ben je ook altijd welkom in onze toonzaal.