hal

een hal, helemaal ingericht zoals jij het ziet

Een goede eerste indruk is altijd belangrijk. De hal zorgt dan ook best voor een warm welkom bij je gasten. Samen met onze interieurarchitecten bekijken we hoe deze ruimte al een passend voorsmaakje van de rest van je stijlvol ingerichte woning kan geven. Een functionele én mooie kast op maat uit ons eigen atelier is daarbij perfect mogelijk.

De juiste sfeer in je hal zit hem echter ook in de details. Samen met jou bekijken we welke decoratie uit ons ruime assortiment helemaal bij jouw smaak past. Een designkapstok of trendy stoel vormen bijvoorbeeld ware eyecatchers. In combinatie met gekozen accessoires zoals vazen, fotokaders of spiegels vormt alles dan een harmonieus geheel, zonder overdadig te zijn.

gerelateerde producten

Realisatie Den Bosch: op maat van de klant

Deze herinrichting van het interieur van een moderne woonkamer met karaktervol meubilair en heel wat werk op maat toont mooi aan hoe nauw onze interieurarchitecten betrokken zijn bij het verwezenlijken van de dromen van onze klanten. “De klant bezocht onze toonzaal met de vraag om de woonkamer, bestaande uit een zitruimte en een televisieruimte, te herorganiseren”, vertelt Filip Versmissen. Een eerste rondleiding door