slaapkamer

een slaapkamer, helemaal ingericht naar jouw smaak

Het is veel meer dan die plek in huis, waar je elke nacht opnieuw dromen vangt. In een goede slaapkamer kom je op het einde van de dag ook helemaal tot rust, met een goed boek of je favoriete serie of film op tv. En wat is er dan beter dan een kwalitatieve matras en lattenbodem op jouw maat, uit onze riante collectie.

Maar het oog, dat wil natuurlijk ook wat. Samen met jou vinden we tussen onze designbedden vast dé eyecatcher voor jouw droomslaapkamer. Dit combineren we met de nodige slaapkamerkasten, die ruim zijn maar tegelijk niet te veel aandacht opeisen. En er is meer, want we hebben ook het perfecte bedlinnen, waarin je meteen zal wegdromen.

Deze designstukken interesseren je vast ook

Bedlinnen om van te dromen

We spenderen een derde van ons leven in ons bed. Dan kun je maar beter bedlinnen kopen waar je gelukkig van wordt. Master Meubel stelt je voor aan Belgische wereldspelers, exotische luxemerken en verbazingwekkende designs. Decopur Van een luxehotel in Monaco over een B&B op Ibiza tot een resort in Zuid-Afrika, overal ter wereld weet men de kwaliteit te waarderen van Decopur. Sinds de oprichting in 1993 is het bedrijf een trendsetter in