De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

Van het nut van raamdecoratie moeten we je natuurlijk niet meer overtuigen. Gordijnen en lamellen zijn niet alleen functioneel doordat ze je helpen de lichtinval en inkijk aan te passen. Ze zorgen ook voor extra aankleding en sfeer in elke ruimte. Een essentieel onderdeel van je interieur, met andere woorden. En dat is in goede handen bij Master Meubel.

We denken mee nog voor je raamdecoratie hangt

Raamdecoratie neemt uiteraard plaats in. Het is een klassieker om te vergeten die te voorzien tijdens het plannen. En krijg je je raam nog wel open wanneer dat pak lamellen bovenaan bungelt? Onze interieurarchitecten overlopen je plannen en geven je tips en tricks. Inbouwgordijnrails bijvoorbeeld zijn een handige maar nog weinig bekende manier om ruimteproblemen te voorkomen.

De juiste raamdecoratie voor elk interieur en elke kamer

Elk interieur en elke kamer verschilt. Raamdecoratie in de badkamer moet vochtbestendig zijn. In de slaapkamer zijn stoffen gordijnen een goede optie. Die zijn immers verduisterend, dempen geluiden en houden warmte vast. Maar passen ze wel binnen jouw interieur? Of ga je beter voor de populaire vouwgordijnen of voor rustgevende Japanse paneelgordijnen? Onze interieurarchitecten helpen je het antwoord in ons ruim assortiment te vinden.

Raamdecoratie volledig op jouw maat

Master Meubel maakt jouw raamdecoratie op maat. Na het opnemen van de afmetingen bij jou thuis of op kantoor werken we een voorstel uit. Daarbij houden we rekening met jouw voorkeuren en budget. Je hebt keuze uit een groot aanbod stoffen in verschillende prijsklasses. Bekende merken in ons assortiment zijn onder meer Kvadrat, Sahco Hesslein, Kinnasand, Zimmer & Rohde en Sahco. Na jouw goedkeuring wordt alles door vakmensen met de hand gemaakt in ons Master Atelier. Tenslotte zorgen we ook voor de levering en plaatsing van jouw gloednieuwe raamdecoratie.

Laat je verder inspireren


Realisatie: een appartement dat gezien mag worden
Minder energiekosten, een lagere aankoopprijs, minder open ruimte die in beslag wordt genomen: compact wonen is de toekomst. Dit appartement geeft je de ideale blauwdruk hoe je het meeste haalt uit


Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur
In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige


2020, een nieuwe start voor Master Meubel
2019 was zonder twijfel een van de drukste jaren uit de meer dan dertig jaar lange geschiedenis van Master Meubel. Nu we met het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken, blikken we terug en vooruit.


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair