Het Italiaanse Flexform staat wereldwijd bekend om zijn design sofa’s. Een genot dus om hiermee aan de slag te gaan in onze showroom voor het inrichten van enkele zithoeken.

Flexform staat naar eigen zeggen voor sobere elegantie, die vertaald wordt in essentiële vormen en zachte materialen. “De wereld van Flexform bestaat uit goede manieren en goede smaak, een aangename esthetiek.” Met de keuze van design sofa’s, tafels en stoelen drukken de bewoners van hun huis hun smaak en dus hun identiteit uit. Zo wordt een huis, met alle keuzes die daarbij horen, een zelfportret van de bewoners.

Voor een eerste opstelling gebruikten we de Lifesteel sofa van Antonio Citterio als basis. Doorheen de jaren groeide die dankzij zijn flexibiliteit uit tot een bestseller. Hij wordt prachtig gecomplementeerd door de zwevende lichtheid van de Feel Good en het heerlijke comfort van de Guscioalto fauteuils. De massieve JIFF en Oliver bijzettafeltjes werden specifiek ontworpen om bij een sofa of fauteuil te passen.

Een tweede elegant salon werd ingericht rond de verfijnde Evergreen sofa. Aan de overzijde van de SOFFIO salontafel staan twee Crono’s, Citterio’s interpretatie van de klassieke fauteuil uit de jaren veertig. De Bangkok poef zorgt voor extra comfort.

Ook de recente Big Bob sofa met enkele bijzettafels uit de Fly-serie, de Soft Dream sofa waarvan de naam de lading volledig dakt en een sofa en salontafel uit de Groundpiece-collectie, ongetwijfeld het bekendste en best verkopende product van Flexform, kregen een plaatsje bij Master Meubel.

Nieuwsgierig geworden naar Flexform? Bekijk de foto’s hieronder, kijk verder in onze webshop of ontdek onze nieuwe opstelling in onze showroom.

Nieuwe galerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.