Sinds kort vindt u in onze showroom een hoek ingericht met de laatste aanwinsten uit de prachtige collectie van De Padova. Het Italiaanse De Padova begon als een bescheiden meubelwinkel die als een van de eerste noordelijk design introduceerde in Zuid-Europa. Tijdens de jaren zestig verdeelt ze meubels ontworpen door Charles Eames. In de jaren tachtig begonnen gerenommeerde designers hun eigen meubels te tekenen voor De Padova. Twee iconische meubels uit deze periode kunt u nu in onze showroom bewonderen.

Volgens Dieter Rams worden kasten tot leven gewekt door hun inhoud. Hij ontwierp het Universal Shelving System als een neutraal opbergrek, geschikt voor alles van dossiers over winkelobjecten tot kledij. Vico Magistretti baseerde het ontwerp van zijn Silver Chair op de legendarische Thonet stoel. Bijna dertig jaar later ziet zijn design er nog steeds hedendaags en modern uit.

De Padova stoelen en salons

De traditie van comfortabele De Padova stoelen werden verder gezet door onder meer Maarten Van Severen en Fabian Schwaerzler. Hun LC03 heeft een frame dat bestaat uit één elegante, heldere lijn. De polyester voering plooit zich naar uw lichaamshouding, waardoor de LC03 wel eens uw unieke lievelingsstoel zou kunnen worden.

Tenslotte kunt u in onze showroom ook nog een nieuwe saloncombinatie van De Padova vinden. Het rechthoekige silhouette van de Square 16 sofa staat in mooi contract met de comfortabele kussens. Let ook op de verfijnde poten, die geïnspireerd zijn door design uit de jaren zestig. De collectie Sen bijzettafels werd pas vorig jaar geïntroduceerd. Kensaku Oshiro slaagde er in om ze een unieke Japanse, geometrische esthetiek mee te geven.

 

Ontdek deze meubels hieronder of in onze showroom!

Nieuw van De Padova

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.