Je kantoor is je werkplaats maar ook je uithangbord. Werknemers moeten er graag komen werken, klanten moeten er uit kunnen opmaken waar je voor staat. Master Interieur Consultancy helpt je het ideale kantoor uit je hoofd te halen en te realiseren.

Master Interieur Consultancy is een begeleidingstraject richting de ideale kantoorinrichting, gevolgd door de realisatie van de professionele werkplaats van jouw dromen. “Het proces verloopt in verschillende stappen”, legt Goele van Master Meubel uit. “Tijdens een eerste kennismaking delen we algemene informatie. Zo krijgen we zicht op het kantoorgebouw en het aantal medewerkers.”

Vervolgens organiseert Master Meubel een workshop met zaakvoerders en medewerkers. “Daarin gaan we aan de hand van opdrachten op zoek naar antwoorden op verschillende vragen. Wat is de identiteit van het bedrijf? Waar wil het naartoe, wie willen ze bereiken, wat willen ze uitstralen? Het moodboard dat hieruit ontstaat, vormt de basis voor de inrichting.”

Het Herentalse bedrijf Uncanny creëert visuele content, zoals video’s, animaties en 3D graphics. Zij stapten in het Master Interieur Consultancy verhaal voor hun nieuwe kantoor. “We zijn zelf zeker geen helden in interieurinrichting”, lacht managing partner Jeff Luyten. “De workshop met Goele heeft ons geholpen om onze persoonlijkheid in ons interieur te gieten. Het is een vertaling geworden van wie wij zijn.”

Meer dan advies

In een volgende stap in het traject gaan Master Meubel en het bedrijf aan de slag met het grondplan van het kantoor. Samen wordt bekeken waar alle faciliteiten hun plaats krijgen. “Onbewust weet je wel waar de noden liggen maar in de workshop komen ze duidelijk naar boven”, zegt Jeff. “Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale ruimte om VR-ervaringen uit te testen en een werkbank om onze hardware te onderhouden. We hebben gekozen voor een open concept. Zo stroomt de dynamiek binnen Uncanny optimaal door het kantoor.”

Met de resultaten van de workshop worden een plan op maat en 3D visuals gemaakt. Na overleg met de klant volgt de offerte en, bij akkoord, de plaatsing van het interieur. “We geven uiteraard advies maar doen meer dan dat”, legt Goele uit. “We bieden consulting en planning aan. Het is erg leuk om hiervoor onze knowhow in te kunnen zetten. Uiteindelijk draait het niet alleen om een leuke werkplek maar ook om uitstraling naar je klant toe en om employee engagement. Werknemers gaan liever aan de slag op een plek waar ze fier op zijn.” Dat laatste is alvast helemaal gelukt bij Uncanny.

Laat je verder inspireren


Realisatie: De Warande Turnhout
Van augustus 2016 tot augustus 2018 werd de schouwburg van de Warande grondig gerenoveerd. Zowel de zaal, het podium als de backstage beantwoorden nu aan wetgeving en vereisten in verband met comfort


Realisatie: de Churchill Club van moodboards tot interieur
Master Meubel maakt het droominterieur van haar klanten waar. Of die klant nu een particulier, een architect of een succesvolle entertainmentgroep is. Master interieurarchitecten Hans en Isabelle


Abv+ architecten en Master Meubel richten Phoenix kantoorgebouw in
In opdracht van Baloise Insurance renoveerde het Antwerpse abv+ architecten het Brusselse kantoorgebouw Phoenix. Voor het meubilair klopten ze aan bij Master Meubel. Zaakvoerders Goele Vermeeren en


Realisatie: een rustige wachtruimte voor KineMotion
Kinesistenpraktijk KineMotion is gevestigd in Turnhout. Master Meubel nam de wachtruimte onder handen, met als resultaat meer rust en gezelligheid voor de klanten.