Porro Tiller

Het Italiaanse Porro staat al meer dan 90 jaar voor strak design, verfijnde elegantie en concrete functionaliteit. Wij zijn fan van hun kasten en met name de oneindige mogelijkheden die ze bieden.

In de showroom van Master Meubel staan heel wat kasten van Porro. Dat is geen toeval, ze zijn namelijk heel divers en toch handig met elkaar te combineren. Bovendien kunnen ze helemaal op maat van de klant gemaakt worden.

Zo heb je keuze uit een erg groot gamma aan fineren en lakkleuren. Voor de Italiaanse designfirma is hout “een natuurlijke attitude, een langdurige passie, een zelfgekozen affiniteit”. Hout geeft meubelen persoonlijkheid, karakter, leven.

Het belang van geschiedenis en innovatie

Porro onderscheidt zich naar eigen zeggen door de keuze van, het werken met en het interpreteren van verschillende soorten hout. Dat gaat van lokaal, zoals eik en essen, tot exotisch, zoals eucalyptus en mongoi, en van ruw, rechtstreeks uit de natuur, tot afgewerkt, met oude technieken die gemoderniseerd werden.

Het aanbod aan houtsoorten wordt elk jaar opnieuw onder de loep gehouden door Lorenzo Porro en Piero Lissoni. Lorenzo Porro, directeur van het bedrijf, kent al geen ander de geschiedenis en het materiaal. Piero Lissoni, de ontwerper, brengt steeds vernieuwende nuances en gebruiken aan. Zo ontstaat telkens een nieuw palet aan kleuren en texturen, waarin iedereen een persoonlijke favoriet zal ontdekken.

Porro op maat van jouw interieur

Maar de kasten van Porro kunnen niet enkel in allerlei verschillende houttoetsen besteld worden. Ze zijn steeds beschikbaar in standaard maatvoeringen. Daarnaast zijn ze ook erg dankbaar om mee op maat te werken. Zo zorgen Porro en Master Meubel er samen voor dat jouw lievelingskast letterlijk en figuurlijk perfect past in jouw interieur.

Bovenaan dit artikel zie je de Porro Tiller. Bekijk hier het volledige assortiment van Porro bij Master Meubel.

Kunnen kasten op maat jouw project helemaal áf maken? Contacteer ons hier om er samen over te praten.