Ben je klaar voor een exclusieve kijk achter de schermen? We zijn verheugd om jou uit te nodigen voor Open Bedrijvendag Vlaanderen, die op 1 oktober plaatsvindt. Een dag vol diepgaand inzicht en inspiratie wacht op jou, terwijl we je meenemen op een reis door onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Open Bedrijvendag biedt niet alleen een uniek inzicht in wat we doen, maar het geeft je ook de kans om persoonlijk kennis te maken met ons team en de kernwaarden die Master vertegenwoordigen. We kijken er vol verwachting naar uit om je te verwelkomen op deze boeiende dag. Mis deze waardevolle kans niet om de meesterlijke werking achter Master te ontdekken en te ervaren. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

 

Een unieke kans voor inzicht en inspiratie

Tijdens deze boeiende dag kan je:

  1. Ontdekken: Neem een diepgaande duik in onze creatieve processen en innovatieve technologieën.
  2. Ervaren: Voel het ambacht en de toewijding die onze prachtige meubelstukken tot leven brengen.
  3. Begrijpen: Verkrijg inzicht in de passie en inspanningen die ons team stimuleren om voortdurende excellentie te bereiken.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt een rondleiding in onze ateliers, waar je met eigen ogen kan zien hoe meesterwerken ontstaan. Je krijgt de kans om rechtstreeks met onze medewerkers te praten en hen al jouw vragen te stellen. Daarnaast maak je kans om leuke prijzen te winnen door de interactieve Master Game te spelen in onze gloednieuwe Master App. Lees er meer over hier.

Om deze dag voor te bereiden, vragen we jou vriendelijk om je aanwezigheid vooraf te bevestigen. Vul simpelweg het formulier in en reserveer jouw plek.

Praktisch:

  • We hebben een parcours uitgestippeld die start in onze ateliers en eindigt in de showroom
  • De rondleiding start om 11u en eindigt om 17u – de showroom blijft open tot 18u.
  • Er is parkeermogelijkheid voorzien aan onze showroom: vooraan en achteraan. Je kan de wegwijzers volgen.

 

Inschrijving Open Bedrijvendag 1/10/23

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Kies een timeslot
Je kan aanduiden wanneer je ongeveer de rondleiding zou starten. Dit is niet bindend.
Nieuwsbrief

Parking

Kom je van de E34 dan rijd je tot aan de Master Showroom en kan je een U-Turn maken op de Steenweg op Diest en Parking 1 oprijden. Indien deze vol staat kan u vanaf Steenweg op Diest de Langstraat inrijden en parkeren op Parking 2.

Kom je uit de richting van Kasterlee dan kan je rechts de Langstraat inrijden of enkele meters verder onze parking voor het gebouw oprijden.

De fiets parking is voorzien, achteraan ons gebouw of vlak voor de inkom vooraan.

De invalide parkeerplaatsen zijn voorzien op Parking 1 aan de rechterkant, vlak aan de inkom.

bereken uw route hier in google maps.

Laat je verder inspireren


Een interieur (met bioscoop) uit de films
Als interieurarchitecten worden we graag zo vroeg mogelijk betrokken bij jouw (ver)bouwplannen. Deze wondermooie woning toont welke voordelen dat jou biedt. Van de woonkamer over de keuken tot de


Meesterlijk meubilair uit onze eigen ateliers.
Dankzij onze Master ateliers werken we op maat van de klant. Dat gaat echter veel verder dan kastenmodules schikken of een tafelblad inkorten. Master heeft ook een collectie eigen meubilair. Daarmee


Een pareltje uit onze stoffeerderij: nieuwe hoes voor een Giorgetti fauteuil
Een nieuw jasje voor je favoriete stukken? Voor designmeubelen die nog in collectie zijn, bestellen we een nieuwe hoes bij de fabrikant. Maar voor erfstukken of oudere meubels werken we op maat. Zo


Testimonial: “Meer privacy en gezelligheid dankzij gordijnen van Master”
Samen met jou zorgen we voor het interieur van je dromen. Daarbij reken je niet alleen op meubilair en accessoires uit onze toonzaal. Onze ateliers verzorgen al jouw maatwerk. Deze klanten deden