Uw droominterieur, dat is onze ambitie. Meubilair speelt daar een essentiële rol in. Maar er komt zoveel meer bij kijken. Onze ateliers zorgen voor perfect maatwerk, de ideale raamdecoratie en een gegarandeerde dienst na verkoop.

De Master Ateliers bevinden zich achter de showroom. In het najaar van 2019 verhuisden ze van Meubelambacht aan de Everdongenlaan naar onze gloednieuwe bijbouw, een ontwerp van Architects in Motion uit Turnhout. Het merendeel van de machines kwam mee. “De medewerkers van het atelier werken al jaren met die apparaten, ze kennen ze zo goed als hun broekzak”, legt productieverantwoordelijke Hans Geerts uit. “We krijgen vaak de vraag om unieke stukken of bijzondere items te maken voor onze klanten. Dat gaat makkelijker met de hand dan met een programmeerbare machine.”

In de meubelmakerij worden designstukken gerenoveerd met het grootst mogelijk respect voor het origineel of, in het geval van de eigen Master lijn, volledig nieuw gemaakt. Hans toont zes kunststof stoelen uit de jaren zeventig. “Die worden opnieuw gelakt en gaan straks zo goed als nieuw terug naar de klant. We doen namelijk niet alleen houtbewerking, we hebben ook een eigen spuiterij, bewerken leder en maken meubels uit corian, een niet-poreus plaatmateriaal.”

Service centraal

Voor Master Meubel staat de service voor de klant centraal. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van meubilair. Dankzij de Master Ateliers zijn klanten ook nadien zeker dat hun aankopen de beste zorgen krijgen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om volledig op maat te werken. Een kast of een home office, perfect aangepast aan jouw interieur, hoeft dus niet met een enorme extra kost te komen.

De kwaliteit van het Master maatwerk valt niet enkel onze klanten op. “Bekende designmerken vragen ons vaak als lokale servicepartner”, vertelt Hans. “Een van onze grote voordelen is dat we een uitstekende relatie met hen hebben. Zo kunnen we rechtstreeks beroep doen op hun knowhow indien nodig. Bovendien hebben we originele vervangstukken van de fabrikant ter beschikking.”

Laat je verder inspireren


Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen
De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en


2020, een nieuwe start voor Master Meubel
2019 was zonder twijfel een van de drukste jaren uit de meer dan dertig jaar lange geschiedenis van Master Meubel. Nu we met het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken, blikken we terug en vooruit.


Interieurontwerper Filip Deslee: “Samenwerken met Master Meubel is een evidentie”
Deze woning onderging een ware transformatie, van cottagestijl naar strak minimalisme. Daarvoor stemde interieurarchitect Filip Deslee alle materialen en kleuren op elkaar af. Tijdens het proces kon


Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur
In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige