kinderkamer

een kinderkamer, helemaal ingericht naar jouw smaak

Als design centraal staat in je woning, dan kunnen de kamers van je kroost natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard hebben we ook aan hen gedacht. In ons ruime assortiment vind je namelijk heel wat kinderversies van bekende ontwerpen. Van stoelen en tafels tot accessoires zoals lampen, klokken, manden en kussens: we hebben het op kindermaat.

Al deze design-elementen voor de perfecte kinderkamer zijn voorzien van speciale kleuren, die de kleintjes aanspreken. Ook is alles ergonomisch aan hen aangepast én kan het tegen een stootje. Op die manier transformeren we de kinderkamer van je spruit in zijn of haar eigen droomwereld, waarin zeker ook gespeeld mag worden.

Welkom in de slaapkamers en badkamer van Villa M

In de master bedroom bevindt zich een prachtige maar vooral erg handige inloopdressing. De badkamer tenslotte werd volledig op maat gemaakt door het Master team. Voor de afwerking werd gekozen voor corian, een massief plaatmateriaal dat niet-poreus en dus zeer hygiënisch is. Lees hier meer over wat we ook voor jou kunnen maken in corian. Bekijk hieronder alle foto's. Ben je zelf van plan te bouwen of te verbouwen? Contacteer