kinderkamer

een kinderkamer, helemaal ingericht naar jouw smaak

Als design centraal staat in je woning, dan kunnen de kamers van je kroost natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard hebben we ook aan hen gedacht. In ons ruime assortiment vind je namelijk heel wat kinderversies van bekende ontwerpen. Van stoelen en tafels tot accessoires zoals lampen, klokken, manden en kussens: we hebben het op kindermaat.

Al deze design-elementen voor de perfecte kinderkamer zijn voorzien van speciale kleuren, die de kleintjes aanspreken. Ook is alles ergonomisch aan hen aangepast én kan het tegen een stootje. Op die manier transformeren we de kinderkamer van je spruit in zijn of haar eigen droomwereld, waarin zeker ook gespeeld mag worden.

Welkom in de slaapkamers en badkamer van Villa M

Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de badkamer en de slaapkamers.Oorspronkelijk was Villa M een traditioneel huis uit 1962. Architectenbureau Max8 gaf het een radicaal nieuwe look, zodat het een geheel vormt met Master Meubel. Binnen werden design meubels gecombineerd met maatwerk, raamdecoratie, vloerbedekking en advies in gebruik